Sitrulliinimalaatti, maustamaton
Kuvaus
Maustamaton sitrulliinimalaatti on ei-välttämätön (ehdollisesti välttämätön) aminohappomikroravintoaine, jota elimistö ei tyypillisesti voi tuottaa riittäviä määriä suuremmassa rasituksessa, joten täydentäminen saattaa olla tarpeen.
Ominaisuudet ja hyödyt Sitrulliinimalaatti, maustamaton
Mitä tulee hedelmiin, sitrulliinia löytyy suuria määriä esimerkiksi vesimelonissa. L-sitrulliiniaminohapon ja omenahapon synergistinen yhdistelmä on L-sitrulliinimalaatti. Omenahappo (malaatti) on orgaaninen happo, jota löytyy luonnosta (esimerkiksi omenasta). L-sitrulliiniaminohappo on se, josta L-arginiini ja L-ornitiini aminohapot valmistetaan.
Kuinka ottaa Sitrulliinimalaatti, maustamaton?
Suosittelemme sekoittamaan 3,3 g jauhetta (puoli mittalusikallista = 1 kasattu teelusikallinen) 200 ml:aan vettä. Käytä shakeria! Älä ylitä suositeltua päiväannosta.
Koostumus Sitrulliinimalaatti, maustamaton
3 g kohti:
L-sitrulliini (46 %) (3 g), omenahappo (46 %), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.