Vaniljan inaktiivinen ravitsemushiivaproteiini
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
Kuvaus
Vaniljanmakuinen ravintohiivaproteiini on loistava superruoka rikastuttaa minkä tahansa valmisteen ravintoarvoa. Sisältää 9 välttämätöntä aminohappoa. Se sisältää myös BCAA:ta ja glutamiinia.
Ominaisuudet ja hyödyt Vaniljan inaktiivinen ravitsemushiivaproteiini
Ravintohiivaproteiini uutetaan ravintohiivasta, joka on huolellisesti kasvatettu ensisijaisen Saccharomyces cerevisiae -hiivan kannasta puhdistetussa juurikasmelassissa. Myöhemmin se inaktivoidaan ja kuivataan rullarummussa, joka muuttaa sen homogeenisiksi hiutaleiksi. Koska tämä hiiva ei ole aktiivinen, se ei edistäisi hiivan kehittymistä suolistossa.
Se on ruoka, jolla on poikkeukselliset ravitsemukselliset ominaisuudet. Se on ihanteellinen rikastuttamaan terveiden ja toipuvien ihmisten, lasten, urheilijoiden, vegaanien tai kasvissyöjien ruokavaliota.
Ravintohiivaproteiini on poikkeuksellinen korkealaatuisen proteiinin lähde. Se sisältää 82 % biosaatavia proteiineja, mikä tekee siitä yhden tämän ravintoaineen rikkaimmista elintarvikkeista koko planeetalla.
Tämä superruoka sisältää myös B-vitamiineja, sinkkiä (13,5 % VRN), kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja kuparia, ja sen rasvapitoisuus on alhainen.
Kuinka ottaa Vaniljan inaktiivinen ravitsemushiivaproteiini?
Ravintohiivaproteiinia voidaan käyttää hyvin erilaisissa sovelluksissa ja muodoissa.
Lisää jokaista 30 g annosta kohden kasvisjuomaa, maitoa, jogurttia tai vettä maun mukaan (noin 200/300 ml).
Sitä voidaan ripotella suoraan salaatteihin sekä lämpimiin ja kylmiin valmisruokiin.
Sitä käytetään vegaanisen "juuston" valmistukseen, gratinointiin, täytteiden ainesosana. Se voidaan myös yhdistää mausteiden tai yrttien kanssa ja tehdä mausteiksi.
Se parantaa muhennosten, kastikkeiden, pastan ja pizzojen makua juustoa muistuttavan maun ansiosta.
Se liukenee hyvin nestemäisiin väliaineisiin, joten sitä voidaan käyttää keittojen ja kermien rikastamiseen. Smoothieissa ja kasvisjuomissa aamumurojen täytteenä.
Kulinaariset sovellukset ovat käytännössä rajattomat.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä paikassa (mieluiten 5-15 ºC), suojattuna suoralta valolta. Kuivissa olosuhteissa (mieluiten RH 55-60 %) ja puhdas.
Kun pakkaus on avattu, sulje hermeettisesti ja säilytä uudelleen kuvatuissa olosuhteissa, jotta vältetään altistuminen ympäristön kosteudelle, hajujen kiinnittymiselle ja mikrobikontaminaation syntymiselle.
Koostumus Vaniljan inaktiivinen ravitsemushiivaproteiini
Inaktivoitu hiivajauhe (100%), luonnollinen vanilja-aromi
100g kohti:
Alaniini (6,12 g), arginiini (5,66 g), asparagiinihappo (10,64 g), kysteiini (1,16 g), glutamiinihappo (11,03 g), glysiini (2,46 g), histidiini (4,4 g), isoleusiini (5,6 g) ), leusiini (8,97 g), lysiini (9,24 g), metioniini (2,31 g), fenyylialaniini (5,23 g), proliini (2,87 g), seriini (5,02 g), treoniini (5,32 g), tryptofaani (1,39 g), Tyrosiini (4,41 g), valiini (4,98 g)
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo395 Kcal
-
Lipidirasvat4.9 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit9.8 G
-
Sokerit0.6 G
-
Ravintokuitu6.8 G
-
Proteiinit80 G
-
Suola0.1 G
-
Wisteria2.46 G
-
Asparagiinihappo10.64 G
-
Proliini2.87 G
-
Serine5.02 G
-
Leusiini8.97 G
-
Valine4.98 G
-
Tryptofaani1.39 G
-
Inaktivoitu hiivajauhe100 %
-
Glutamiinihappo11.03 G
-
Treoniini5.32 G
-
Lysiini9.24 G
-
Arginiini5.66 G
-
Histidiini4.4 G
-
Kysteiini1.16 G
-
Metioniini2.31 G
-
Fenyylialaniini5.23 G
-
Isoleusiini5.6 G
-
Alaniini6.12 G
-
Tyrosiini4.41 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.