Isolat Competition (Vanilja maku)
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Mega Plusin Isolat Competition (Vanilla Flavor) on jauhetuote makeutusaineilla maustettujen virkistysjuomien valmistukseen. Nämä proteiinit lisäävät lihasmassaa. Proteiinit auttavat säilyttämään lihasmassaa.
Ominaisuudet ja hyödyt Isolat Competition (Vanilja maku)
Isolat Competition on huippuluokan tuote, joka sisältää erittäin korkean proteiinipitoisuuden, eikä sisällä rasvaa ja hiilihydraatteja. Isolatr tarjoaa meille 91,5 % proteiinia, jolla on erinomaiset BV-, PD-CASS- ja PER-arvot. ç Erilaiset proteiinifraktiot, jotka muodostavat ISOLAT-proteiineja, ovat beeta-laktoglobuliini, alfa-laktalbumiini ja glykomakropeptidit, jotka yhdessä korkean haarautuneiden ja välttämättömien aminohappojensa kanssa tekevät tästä valmisteesta täydellisen proteiinilisäaineen kaikille urheilijoille. Isolat Competition on erinomainen immuunijärjestelmän stimuloija, koska sen antiviraaliset ja antibakteeriset ominaisuudet antavat glykomakropeptidipitoisuuden, sekä ruoansulatusta säätelevät ominaisuudet, ja se on myös biologisesti saatavilla olevan kalsiumin lähde.Kuinka ottaa Isolat Competition (Vanilja maku)?
On suositeltavaa sekoittaa noin 150 - 200 ml vettä.
Varotoimet
Niitä ei ole kuvattuKoostumus Isolat Competition (Vanilja maku)
100g kohti:
L-glutamiinihappo (17,5 g), L-asparagiinihappo (11,4 g), L-leusiini (10,7 g), L-lysiini (10,4 g), L-treoniini (7 g), L-isoleusiini (6,8 g), L-proliini (5,9 g), L-valiini (5,4 g), L-alaniini (4,7 g), L-seriini (4,4 g), L-fenyylialaniini (3 g), L-tyrosiini (3 g), L- Kysteiini (2,6 g), L-metioniini (2,3 g), L-tryptofaani (2,1 g), L-arginiini (2,1 g), L-glysiini (1,8 g), L-histidiini (1,7 g), juurikasmehu, Neohesperidiini DC, piidioksidi, heraproteiini-isolaatti, asesulfaami K, aromi, aromit, sukraloosi, soijalesitiini, sitruunahappo.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo378.6 Kcal
-
Lipidirasvat0.9 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.9 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.9 G
-
Proteiinit91.5 G
-
L-tyrosiini3 G
-
L-tryptofaani2.1 G
-
L-proliini5.9 G
-
L-lysiini10.4 G
-
L-histidiini1.7 G
-
L glysiini1.8 G
-
L-valiini5.4 G
-
L-metioniini2.3 G
-
L-asparagiinihappo11.4 G
-
L-glutamiinihappo17.5 G
-
L-treoniini7 G
-
L leusiini10.7 G
-
L-arginiini2.1 G
-
L-kysteiini2.6 G
-
L-fenyylialaniini3 G
-
L-isoleusiini6.8 G
-
L-alaniini4.7 G
-
L-seriini4.4 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.