Inaktiivinen ravitsemuksellinen hiivaproteiini
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
Kuvaus
Nutritional Yeast Protein on loistava superruoka, joka rikastuttaa minkä tahansa valmisteen ravintoarvoa.
Ominaisuudet ja hyödyt Inaktiivinen ravitsemuksellinen hiivaproteiini
Sisältää 9 välttämätöntä aminohappoa. Se sisältää myös kaikki BCAA:t ja glutamiini.
FAO/WHO:n komitean vuonna 1993 suosittelema PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) -menetelmä on tähän mennessä maailmanlaajuisesti eniten käytetty menetelmä proteiinin laadun määrittämiseen. PDCAAS arvioi tiettyjen proteiinilähteiden ravitsemuksellisen laadun, joka perustuu aminogrammien laskemiseen, joka on korjattu niiden ileaalisen sulavuuden perusteella (sykkyräsuolen, ohutsuolen viimeisessä osassa).
Näin ollen ravitsemuksellisen hiivaproteiinin PDCAAS-arvo on 1 (maksimiarvo), joka vastaa munanvalkuaista tai heraa.
Ravintohiivaproteiini uutetaan ravintohiivasta, joka on huolellisesti viljelty ensisijaisen Saccharomyces cerevisiae -hiivan kannasta puhdistetussa juurikasmelassissa. Myöhemmin se inaktivoidaan ja kuivataan rullarummussa, joka muuttaa sen homogeenisiksi hiutaleiksi. Koska tämä hiiva ei ole aktiivinen, se ei edistäisi hiivan kehittymistä suolistossa.
Se on ruoka, jolla on poikkeukselliset ravitsemukselliset ominaisuudet. Se on ihanteellinen rikastuttamaan terveiden ja toipuvien ihmisten, lasten, urheilijoiden, vegaanien tai kasvissyöjien ruokavaliota.
Ravintohiivaproteiini on poikkeuksellinen korkealaatuisen proteiinin lähde. Se sisältää 82 % biosaatavia proteiineja, mikä tekee siitä yhden tämän ravintoaineen rikkaimmista elintarvikkeista koko planeetalla.
Tämä superruoka sisältää myös B-vitamiineja, sinkkiä (14 % VRN), kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja kuparia, ja sen rasvapitoisuus on alhainen.
Kuinka ottaa Inaktiivinen ravitsemuksellinen hiivaproteiini?
Ravintohiivaproteiinia voidaan käyttää hyvin erilaisissa sovelluksissa ja muodoissa.
Lisää jokaista 30 g:n annosta kohden kasvisjuomaa, maitoa, jogurttia tai vettä maun mukaan (noin 200/300 ml).
Sitä voidaan ripotella suoraan salaatteihin ja lämpimiin ja kylmiin valmisruokiin.
Sitä käytetään vegaanisen "juuston" valmistukseen, gratinointiin, täytteiden ainesosana. Se voidaan myös yhdistää mausteiden tai yrttien kanssa ja tehdä mausteiksi.
Se parantaa muhennosten, kastikkeiden, pastan ja pizzojen makua juustoa muistuttavan maun ansiosta.
Se liukenee hyvin nestemäisiin väliaineisiin, joten sitä voidaan käyttää keittojen ja kermien rikastamiseen. Smoothieissa ja kasvisjuomissa aamumurojen täytteenä.
Kulinaariset sovellukset ovat käytännössä rajattomat.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä paikassa (mieluiten 5-15 ºC), suojattuna suoralta valolta. Kuivissa olosuhteissa (mieluiten RH 55-60 %) ja puhdas.
Kun pakkaus on avattu, sulje hermeettisesti ja säilytä uudelleen kuvatuissa olosuhteissa, jotta vältetään altistuminen ympäristön kosteudelle, hajujen kiinnittymiselle ja mikrobikontaminaation syntymiselle.
Koostumus Inaktiivinen ravitsemuksellinen hiivaproteiini
Inaktiivinen hiutalehiiva (100%)
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo405 Kcal
-
Lipidirasvat5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit10 G
-
Sokerit0.6 G
-
Ravintokuitu7 G
-
Proteiinit82 G
-
Suola0.18 G
-
Inaktiivinen hiutalehiiva100 %
-
Tasapainoinen proteiini80 %
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.