Hydrolysoitu riisiproteiini
Tuotearvot
-
Ei soijaa
-
Hypoallergeeninen
-
Ilman laktoosia
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
VByoticS Hydrolysed Rice Protein on kasvissyöjä ja hypoallergeeninen lähdeproteiini. Se on erittäin sulava ja ihanteellinen urheilijoille, vanhuksille, aktiivisille ihmisille ja niille, jotka eivät siedä hyvin soija- ja maitotuotteista uutettuja proteiineja.
Kuinka ottaa Hydrolysoitu riisiproteiini?
On suositeltavaa sekoittaa 20 g veteen tai rasvattomaan maitoon.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Koostumus Hydrolysoitu riisiproteiini
100g kohti:
L-isoleusiini (4,31 g), L-leusiini (8,49), L-valiini (6,14 g), L-lysiini (3,6 g), L-treoniini (3,7 g), L-metioniini (3,7 g), L-fenyylialaniini (5,47 g), L-tyrosiini (5,35 g), L-alaniini (5,38 g), L-arginiini (8,3 g), l-asparagiinihappo (9,65 g), L-glutamiini (17,85 g), L-glysiini ( 4,26 g), L-histidiini (2,37 g), L-proliini (4,42 g), L-seriini (4,92 g), L-tryptofaani (0,92 g), L-kysteiini (1,75 g).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.