Herneproteiini
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ei munaa
-
Ilman laktoosia
-
Kasvissyöjä
-
Ilman maitoa
Kuvaus
Lamberts Pea Protein on nimensä mukaisesti tuote, joka sisältää keltaherneistä saatua proteiinia.
Nerokkaan uutto- ja puhdistusprosessin avulla proteiini väkevöityy tuoreiden herneiden normaalista 6 %:sta tuotteemme 80 %:iin asti. Tämä ainutlaatuinen prosessi tuottaa proteiinia, joka on erittäin liukeneva ja siksi helppo sulattaa ja imeytyä. Proteiinilähteeksi olemme valinneet erityisesti herneet, koska niiden aminohappoprofiili on erinomainen.
Ominaisuudet ja hyödyt Herneproteiini
Keho käyttää aminohappoja proteiinien rakentamiseen. Proteiinit ovat välttämättömiä solujen muodostumiselle, ja ne liittyvät myös hormonien, entsyymien, välittäjäaineiden ja vasta-aineiden biokemialliseen rakenteeseen.
Aminohapot luokitellaan välttämättömiksi ja ei-välttämättömiksi. Välttämättömiä aminohappoja ei voida syntetisoida kehossa, ja niitä on saatava ruokavaliosta, kun taas ei-välttämättömiä aminohappoja, vaikka ne ovat erittäin tärkeitä terveydelle, voidaan syntetisoida kehossa, joten niitä ei luokitella "välttämättömiksi". Herneproteiinilla on monia käyttötarkoituksia, koska se ei sisällä vehnää, gluteenia, maitotuotteita, munia, soijaa ja eläintuotteita. Se on sokeriton ja sillä on miedon suolainen maku, mikä tekee siitä hyödyllisen sekoittaa keittoihin ja muhennoksiin.
Se voidaan myös sekoittaa hedelmien, kuten banaanin, kanssa hedelmäsmoothien valmistamiseksi. Sitä voivat käyttää kuka tahansa toipumassa oleva ja/tai vähäinen ruokahalu.
Kuinka ottaa Herneproteiini?
On suositeltavaa ottaa se keittojen, muhennosten ja kastikkeiden kanssa. Lisää proteiini kypsennysajan lopussa, juuri ennen syömistä. Ripottele ja sekoita hyvin murojen päälle, se voidaan myös sekoittaa minkä tahansa tuoreen hedelmän kanssa.
Urheilijat: nauti yksi 20 g:n annos tai kaksi 40 g:n annosta päivässä. Huono ruokahalu tai toipumisvaiheessa käytä 20 g:n päiväannos tai kaksi 40 g:n annosta päivässä.
Varotoimet
Ei tiedossa suositellulla annoksella.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna ja pienten lasten ulottumattomissa.
Koostumus Herneproteiini
Herneproteiini-isolaatti.
20g:lle:
Alaniini (0,66 g), arginiini (1,24 g), asparagiinihappo (1,72 g), kysteiini (0,2 g), glutamiinihappo (2,4 g), glysiini (0,56 g), histidiini (0,3 g), isoleusiini (0,76 g) ), leusiini (1,32 g), lysiini (1,26 g), metioniini (0,12 g), fenyylialaniini (0,8 g), proliini (0,54 g), seriini (1,3 g), treoniini (0,54 g), tryptofaani (0,12 g), Tyrosiini (0,64 g), valiini (1,02 g).
Ravintosisältötaulukko
-
20 Grammaa varten
-
Energinen arvo370 Kcal
-
Lipidirasvat3.5 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit13.8 G
-
Proteiinit80 G
-
Wisteria0.56 G
-
Asparagiinihappo1.72 G
-
Proliini0.54 G
-
Serine1.3 G
-
Leusiini1.32 G
-
Valine1.02 G
-
Tryptofaani0.12 G
-
Glutamiinihappo2.4 G
-
Treoniini0.54 G
-
Lysiini1.26 G
-
Arginiini1.24 G
-
Histidiini0.3 G
-
Kysteiini0.2 G
-
Metioniini0.12 G
-
Fenyylialaniini0.8 G
-
Isoleusiini0.76 G
-
Alaniini0.66 G
-
Tyrosiini0.64 G
-
Herneproteiini-isolaatti100 %
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.