Eco herneproteiini (vanilja)
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Kasvissyöjä
-
Ei lisättyä sokeria
-
Bio-eco
Kuvaus
Green Tahr Eco Pea Protein on erinomainen proteiinin lähde, joka sisältää kaikki ihmiskeholle välttämättömät aminohapot ja on erittäin sulavaa.
Ominaisuudet ja hyödyt Eco herneproteiini (vanilja)
Luomuherneproteiini on erinomainen helposti sulavan vegaanisen ravinnon proteiinin lähde, joka sopii käytännössä kaikille kuluttajille, sillä vehnälle, maidolle, kananmunalle ja soijalle allergiset tai intoleranssit voivat nauttia sen. Sen kunnioittavan ja ekologisen valmistusprosessin ansiosta se ei sisällä kemikaaleja tai minkäänlaisia keinotekoisia lisäaineita.
Se sisältää aminohappoprofiilin, mikä tekee siitä erityisen hyödyllisen ihmisille, joilla on aktiivinen elämäntapa. Se sisältää runsaasti aminohappoja lysiiniä ja arginiinia. Välttämätön aminohappo lysiini on karnitiinin esiaste, joka on molekyyli, joka on vastuussa rasvahappojen muuntamisesta energiaksi ja auttaa alentamaan lipoproteiinitasoja. Tiedetään myös, että lysiini auttaa imemään kalsiumia ja sillä on tärkeä rooli kollageenin, proteiinin, joka muodostaa ihoa, rustoa, jänteitä ja luita, muodostumisessa sekä immuunijärjestelmän asianmukaisessa toiminnassa. Lysiinin puutos on harvinainen tasapainoisessa Välimeren ruokavaliossa, mutta sitä voi esiintyä epätasapainoisessa vegaaniruokavaliossa tai huippu-urheilijoissa. Tämän proteiinin aminohapon arginiinin korkea pitoisuus on yksi syistä, miksi se on todistetusti tehokas lihasten rakentamisessa.
Lisäksi se on loistava haaraketjuisten aminohappojen (BCAA) lähde: leusiini, isoleusiini ja valiini, jotka imeytyvät ja metaboloituvat ensisijaisesti lihastasolla. Ne ovat erittäin kiinnostavia kaikentasoisille urheilijoille ja ihmisille, jotka haluavat ylläpitää tai lisätä lihasmassaansa.
Tämä orgaaninen herneproteiini sisältää luonnollisesti runsaasti rautaa, joka on elimistölle arvokas kivennäisaine tärkeiden toimintojensa ansiosta. Rautaa tarvitaan hapen kuljettamiseen ja solujen kasvun ja erilaistumisen säätelyyn, monien muiden toimintojen ohella. Sen koostumuksesta löytyy myös tiettyjä fenoliyhdisteitä, joilla on erilaisia antioksidanttisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia.
Sen on osoitettu pystyvän ylläpitämään kylläisyyden tunnetta pitkiä aikoja, koska se pystyy alentamaan greliinin, nälkähormonin, tasoa. Herneproteiini tuottaa peptidejä, jotka hidastavat mahalaukun tyhjenemistä ja greliinin eritystä.
Kuinka ottaa Eco herneproteiini (vanilja)?
Lisää jokaista 30 g:n annosta kohden kasvisjuomaa, maitoa, jogurttia tai vettä maun mukaan (noin 200-300 ml).
Käytä sitä pannukakkujen, keksien ja kakkujen ainesosana. Maun neutraalisuuden ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta vaniljalla maustettua herneproteiinia voidaan sisällyttää lukuisiin valmisteisiin, mm.
● Kasvisjuomat ja smoothiet
● Ripottele murojen, jogurtin päälle
● Lisänä chia-vanukkaisiin tai kulhoihin
● Vilja- ja/tai siemenenergiapatukat
● Kasvispasteet
● Jälkiruoat
● Kaikenlaiset leivonnaiset, sakeuden parantajaksi sekä tuotteiden volyymin ja tuoreuden lisäämiseksi.
● Rikastella mitä tahansa vegaaniruokaa
Tärkeää: Vältä polttamasta tai ylikypsentämästä mitään proteiiniamme sisältäviä valmisteita, jotta saat täyden hyödyn sen eduista.
Varastointiehdot
Kesto jopa 12 kuukautta alkuperäisessä suljetussa pakkauksessa. Säilytä viileässä paikassa (mieluiten 5-15 ºC), suojattuna suoralta valolta. Kuivissa olosuhteissa (mieluiten RH 55-65%) ja puhdas.
Kun pakkaus on avattu, sulje hermeettisesti ja säilytä uudelleen kuvatuissa olosuhteissa, jotta vältetään altistuminen ympäristön kosteudelle, hajujen kiinnittymiselle ja mikrobikontaminaation syntymiselle.
Koostumus Eco herneproteiini (vanilja)
Herneproteiini (Pisum sativum) * ja luonnollinen vanilja-aromi*.
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-019-CT Maatalous EU/ei-EU
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo374 Kcal
-
Lipidirasvat7.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.9 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit5.6 G
-
Sokerit0.4 G
-
Ravintokuitu4.1 G
-
Proteiinit81 G
-
Suola0.098 G
-
Wisteria3.07 G
-
Asparagiinihappo9.33 G
-
Proliini3.42 G
-
Serine3.82 G
-
Leusiini6.4 G
-
Valine4.05 G
-
Tryptofaani1.89 G
-
Glutamiinihappo13.48 G
-
Treoniini2.91 G
-
Lysiini6.01 G
-
Arginiini5.63 G
-
Histidiini4.37 G
-
Kysteiini0.53 G
-
Metioniini0.44 G
-
Fenyylialaniini0 G
-
Isoleusiini3.78 G
-
Alaniini3.4 G
-
Tyrosiini3.15 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.