Compet 100 % Lactic Whey (valkosuklaamaku)
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Mega Plus:n Whey 100% Lactic Compet (White Chocolate Flavor) on 100% ultrasuodatuksella saatua heraproteiinia, joka takaa korkealaatuisten proteiinien saannin alhaisella laktoosipitoisuudella.
Ominaisuudet ja hyödyt Compet 100 % Lactic Whey (valkosuklaamaku)
Whey 100% Lactic Compet korkean proteiinipitoisuuden ansiosta lisää lihasmassaa. Proteiinit auttavat säilyttämään lihasmassaa.
Kuinka ottaa Compet 100 % Lactic Whey (valkosuklaamaku)?
On suositeltavaa sekoittaa 250 ml:aan vettä.
Varotoimet
Niitä ei ole kuvattu.Koostumus Compet 100 % Lactic Whey (valkosuklaamaku)
100g kohti:
L-glutamiinihappo (18,9 g), L-leusiini (13 g), L-asparagiinihappo (11,8 g), L-lysiini (10,6 g), L-isoleusiini (6 g), L-valiini (5,9 g), L-proliini (5,4 g), L-treoniini (5,4 g), L-alaniini (5,1 g), L-fenyylialaniini (4,1 g), L-seriini (4,09 g), L-tyrosiini (3,6 g), L- Arginiini (3 g), L-kysteiini (2,5 g), L-tryptofaani (2,4 g), L-metioniini (2,3 g), L-histidiini (2,2 g), L-glysiini (2 g), aromit, Proteiinit hera, rasvaton kaakaojauhe, heraproteiinit, neohespididiini DC, asesulfaami K, maltodekstriini, dekstroosi, sukraloosi, soijalesitiini, ksantaanikumi, laktoosi.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo377.1 Kcal
-
Lipidirasvat4.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit1.8 G
-
Sokerit0.4 G
-
Proteiinit82.9 G
-
L-tyrosiini3.6 G
-
L-tryptofaani2.4 G
-
L-proliini5.4 G
-
L-lysiini10.6 G
-
L-histidiini2.2 G
-
L glysiini2 G
-
L-valiini5.9 G
-
L-metioniini2.3 G
-
L-asparagiinihappo11.8 G
-
L-glutamiinihappo18.9 G
-
L-treoniini5.4 G
-
L leusiini13 G
-
L-arginiini3 G
-
L-kysteiini2.5 G
-
L-fenyylialaniini4.1 G
-
L-isoleusiini6 G
-
L-alaniini5.1 G
-
L-seriini4.09 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.