100 % proteiinia (suklaamaku)
Kuvaus
Sotya 100 % suklaa soijaproteiini on jauhemainen proteiinilisä, joka koostuu eristetyistä soijaproteiineista, joilla on taattu IP (Identity Preserved).
Ominaisuudet ja hyödyt 100 % proteiinia (suklaamaku)
Eristetty soijaproteiini on puhtain ja tehokkain kasviproteiinin lähde. Erittäin puhdistettu soija-isolaatti imeytyy nopeasti; FAO:n mukaan soijaproteiinilla on mahdollisimman hyvä sulavuus ja välttämättömien aminohappojen saatavuus.
Maitoproteiiniin verrattuna merkittävimmät erot proteiinin valinnassa ovat periaatteessa kaksi: soijaproteiini ei sisällä laktoosia eikä eläinperäisiä ainesosia.
Kuinka ottaa 100 % proteiinia (suklaamaku)?
Sekoita 30 g jauhetta (noin 1 tasokauha) suureen lasilliseen vettä tai kasvisjuomaa (250 ml), sekoita, kunnes se on liuennut ja juo välittömästi. Älä keitä.
Varotoimet
Älä ylitä nimenomaisesti suositeltua annosta. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Tätä tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Sitä ei saa käyttää, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin sen aineosalle.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Koostumus 100 % proteiinia (suklaamaku)
Soijaproteiini-isolaatti (IP-Identity Preserved), rasvaton kaakao (Theobroma cacao L. grano), luonnollinen aromi, makeutusaine: sukraloosi ((E 955); (maltodekstriini), suola.
100g kohti:
Alaniini (3693 mg), arginiini (6005 mg), asparagiinihappo (9222 mg), kysteiini (836 mg), glutamiinihappo (14761 mg), glysiini (3216 mg), histidiini (2002 mg), isoleusiini (3382 mg) ), leusiini (6248 mg), lysiini (5053 mg), metioniini (1263 mg), fenyylialaniini (4208 mg), proliini (3877 mg), seriini (4149 mg), treoniini (3022 mg), tryptofaani (1215 mg), Tyrosiini (3216 mg), valiini (4324 mg).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo379 Kcal
-
Lipidirasvat3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit8.3 G
-
Sokerit0.5 G
-
Proteiinit79.7 G
-
Suola2.8 G
-
L-tyrosiini2.7 G
-
L-tryptofaani0.5 G
-
L-proliini10.5 G
-
L-lysiini6.6 G
-
L-glutamiini17 G
-
Wisteria3216 Mg
-
L-histidiini2.5 G
-
Asparagiinihappo922 Mg
-
Proliini3877 Mg
-
L-aspartaatti5.4 G
-
L glysiini1.4 G
-
L-valiini4.9 G
-
Serine4149 Mg
-
L-metioniini2.2 G
-
Leusiini6248 Mg
-
Valine4342 Mg
-
Tryptofaani1215 Mg
-
Glutamiinihappo14761 Mg
-
Treoniini3022 Mg
-
Lysiini5053 Mg
-
L-treoniini3 G
-
Arginiini4149 Mg
-
L leusiini7.2 G
-
Histidiini2002 Mg
-
L-kystiini0.6 G
-
Kysteiini836 Mg
-
Metioniini1263 Mg
-
L-arginiini2.7 G
-
Isoleusiini3382 Mg
-
Alaniini3877 Mg
-
L-fenyylialaniini3.7 G
-
L-isoleusiini4 G
-
Fenyylialaniini4208 Mg
-
Tyrosiini3216 Mg
-
L-alaniini2.5 G
-
L-seriini3.5 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.