Appelsiinin makuinen typpi
Kuvaus
Appelsiinin makuinen typpi on korkealaatuinen proteiini, jolla on lyömätön aminogramma ja kevyt ja nopea ruoansulatus, joka on välttämätön jokaisen kilpaurheilijan lihasten jälleenrakentamisessa, ja se on suunniteltu erityisesti ennen harjoittelua/kilpailua, sen aikana ja välittömästi sen jälkeen.
Suurin ja todistetuin hyöty on lihasten palautuminen intensiivisen tai pitkittyneen harjoittelun tai harjoittelun jälkeen. Jos emme toivu hyvin, esiintyy väsymystä ja lihasten uupumusta, jonka seurauksena suorituskyky heikkenee ja voiman menettämisen tunne, meillä on erittäin suuri loukkaantumisriski, immuunijärjestelmän heikkenemisen ja infektioriskin lisäksi.
Ominaisuudet ja hyödyt Appelsiinin makuinen typpi
Proteiinit ovat välttämättömiä kudosten muodostumiselle ja uusiutumiselle. Kasvuvaiheessa olevat organismit tarvitsevat riittävästi proteiinia painonnousua varten. Aikuiset organismit, joiden paino on vakiintunut, ovat dynaamisessa tasapainossa, jossa niiden proteiinit hajoavat ja uusiutuvat jatkuvasti, vaikka niiden koostumus pysyy vakiona. Tätä varten ruokavaliossa on oltava säännöllinen ja jatkuva proteiinin saanti. Urheilijat tarvitsevat enemmän proteiinia ruokavaliossaan, usein jopa kaksinkertaisesti muulle väestölle suositeltuun tarpeeseen verrattuna. Kun kyseessä ovat voimaurheilijat tai kalorirajoitetun ruokavalion piirissä olevat, tämä luku voidaan nostaa jopa kolme kertaa.
- Se sisältää 20,4 % BCAA:ta 100 g:ssa nettoproteiinia suhteessa 2,1,1, mikä on ainoa tieteellisten tutkimusten tukema suhde.
- Se sisältää yhteensä 42,6 % välttämättömiä aminohappoja per 100 g nettoproteiinia, 8 välttämätöntä aminohappoa ovat sellaisia, joita elimistö ei itse pysty syntetisoimaan.
- Sisältää 21,2 % L-glutamiinihappoa ja L-glutamiinia 100 g:ssa nettoproteiinia.
- Sen sulavuus ja imeytymisnopeus. Laktoosia on lähes nolla, joten se sopii suurimmalle osalle intoleranssista kärsiviä ihmisiä, ja sen rasvaprosentti on 0,5 g annosta kohti.
- Biologisen arvonsa, imeytymisnopeutensa, pH:n yli 6,3 ja sulavuutensa ansiosta NitroGen® on parempi vaihtoehto kuin muut proteiinit ja kaikki aminohappokoostumukset.
- NitroGenia suositellaan henkilöille, joilla on herkkä vatsa urheilun aikana, kuten mestariurheilijoille, joilla on takanaan vuosien kilpailu.
- NitroGen käyttää uusimpia mikrokapseloituja luonnollisia aromeja.
Kuinka ottaa Appelsiinin makuinen typpi?
Suositellaan ottamaan ennen harjoittelua/kilpailua ja sen aikana: Harjoittelun kestosta ja intensiteetistä riippuen ota annos 60g, 226 Kcal (1 mitta mittakupilla) lisää puoleen litraan vettä, täyttönä ennen testissä tai esimerkiksi ottelun puoliajalla ja 1 litrassa vettä sama mitta pitkällä kestävyystestillä. Jos painat yli 80 kiloa, voit suurentaa annosta. Jos haluat yhdistää NitroGen®in, ota yhteyttä valmentajaasi tai urheilulääkäriisi.
Koostumus Appelsiinin makuinen typpi
L-glutamiini (5 %), B6- ja B12-vitamiinit, hera-isolaatti (47,5 %), hydrolysoitu hera-isolaatti (47,5 %), Kyowa.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo425.78 Kcal
-
Lipidirasvat1.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit3.8 G
-
Sokerit0.5 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit88.22 G
-
Suola135 G
-
B1-vitamiini / tiamiini4.66 G
-
B12-vitamiini / kobalamiini8.33 Mg
-
L-tyrosiini2.66 G
-
L-tryptofaani2.1 G
-
L-proliini5.53 G
-
L-lysiini8.56 G
-
L-glutamiini21.99 G
-
L-histidiini1.4 G
-
L glysiini1.61 G
-
L-valiini5.08 G
-
Bcaa20.4 G
-
L-metioniini2.87 G
-
Heraproteiini-isolaatti45 %
-
L-asparagiinihappo10.85 G
-
Välttämättömät aminohapot42.6 G
-
L leusiini10.6 G
-
L-arginiini1.81 G
-
L-kysteiini2.28 G
-
L-fenyylialaniini6.82 G
-
L-isoleusiini5.16 G
-
Hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti45 %
-
L-alaniini5.02 G
-
L-seriini4.95 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.