Täydellinen maitotuotteiden ruoansulatus
Kuvaus
Se on täydellinen entsyymisekoitus, joka on formuloitu auttamaan maitotuotteiden ruoansulatusta. Maito-intoleranssi johtuu usein kyvyttömyydestä sulattaa maitosokeria, joka tunnetaan nimellä laktoosi.
Ominaisuudet ja hyödyt Täydellinen maitotuotteiden ruoansulatus
Se yhdistää täydellisen laktaasin laktoosin pilkkomiseen proteaaseihin ja lipaaseihin, jotka kohdistavat erityisesti maidon proteiineja ja rasvoja ruoansulatuksen aikana.
Kuinka ottaa Täydellinen maitotuotteiden ruoansulatus?
On suositeltavaa ottaa 1 kapseli maitotuotteita sisältävän aterian yhteydessä tai ennen sitä. Yksi kapseli sulattaa maitotuotteita, jotka vastaavat yhtä kupillista täysmaitoa.
Varotoimet
Vain aikuisille. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Koostumus Täydellinen maitotuotteiden ruoansulatus
Muut ainesosat:
Mikrokiteinen selluloosa, hypromelloosi (selluloosakapseli), piidioksidi.
1 kasviskapselille:
Maitoentsyymiseos (65 mg) (proteaasi, laktaasi, lipaasi).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.