Papain (Papain)
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
Kuvaus
Plantisista peräisin oleva papaiini (Papaina) on trooppinen hedelmä, joka sisältää runsaasti papaiiniksi kutsuttua ruoansulatusentsyymiä.
Ominaisuudet ja hyödyt Papain (Papain)
Se helpottaa tärkkelyksen ja proteiinien sulamista muuntaen monimutkaiset sokerit yksinkertaisiksi sokereiksi ja proteiinit aminohapoiksi, jotta kehomme voi imeä nämä ravintoaineet vaikeuksitta. Jos ruoka jää sulamattomaksi, se mätänee ja muodostaa paljon kaasua ja epämukavuutta.
Kuinka ottaa Papain (Papain)?
On suositeltavaa ottaa ennen ateriaa.
Varotoimet
Niitä ei ole kuvattu.Koostumus Papain (Papain)
Dehydratoitu papaija (67,5%), kasvikapseli (sakeutusaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), väriaineet (rautaoksidit ja -hydroksidit)), emulgoiva papaiini (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.