Laktaasi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei soijaa
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Nämä laktaasitipat sisältävät nestemäistä laktaasientsyymiä, joka auttaa hajottamaan laktoosia. Ihanteellinen laktoosittomaan ruoanlaittoon ja leivontaan laktoosi-intoleranssissa
Ominaisuudet ja hyödyt Laktaasi
Näillä laktaasitippoilla voit valmistaa itse laktoosittomia nestemäisiä maitotuotteita (makeisia). Ajattele maitoa, suklaamaitoa, kermavaahtoa, ruoanlaittokermaa ja mascarponea. Lisäämällä tippoja näihin maitotuotteisiin voit esimerkiksi kokata ja leipoa ilman laktoosia.
Kuinka ottaa Laktaasi?
On suositeltavaa lisätä 5 tippaa 1 litraan maitoa tai muuta happamaa (hapanta) nestemäistä maitotuotetta. Sekoita hyvin ja anna maustua jääkaapissa 24 tuntia. Ainakin 80 % laktoosista on hajotettu tähän mennessä. Lisää pisaroita korkeamman tulosprosentin saavuttamiseksi.
Haluatko käyttää tuotetta heti odottamatta? Lisää sitten 5–10 tippaa 120 ml:aan maitotuotetta. Älä käytä happamissa/happamissa maitotuotteissa, kuten jogurtissa ja kirnupiimässä.
Koostumus Laktaasi
10 tippaa varten:
Laktaasi (1500 NLU/0,25 mg), säilöntäaine (glyseriini), vesi.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.