Gluteeniton
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ei testattu eläimillä
-
Ilman laktoosia
-
Ilman säilöntäaineita
Kuvaus
Gluteenin pilkkoutumisesta syntyvien peptidien pilkkominen entsyymeillä voi kestää jopa 20 kertaa kauemmin kuin muista elintarvikkeista peräisin olevat peptidit. Nämä peptidit aiheuttavat seuraavia reaktioita kehossa:
- Sytotoksinen aktiivisuus
- Immunosäätelytoiminta
- Zonuliinin vapautumisaktiivisuus (zonuliini on proteiini, joka moduloi ruuansulatuskanavan seinämän solujen välisten tiiviiden liitoskohtien läpäisevyyttä).
- CXCR3-riippuvainen IL8:n (eri sytokiinien reseptori) vapautuminen keliakiapotilailla.
Prolyyliendopeptidaasi on proliinispesifinen ruoansulatusentsyymi (gliadiinissa oleva aminohappo), joka on valmistettu Aspergillus Nigeristä ja jolla on optimaalinen aktiivisuus mahassa.
Se on tarkoitettu:
- Kuluttajille, jotka ovat yliherkkiä gluteenille.
- Ne, jotka ovat jo gluteenittomalla ruokavaliolla, mutta haluavat apua jäljellä olevan gluteenin poistamiseen tukemaan elämäntapaansa ja antamaan mielenrauhaa.
Kuinka ottaa Gluteeniton?
1 kapseli ennen ateriaa
Koostumus Gluteeniton
Koostumus 2 kapselia kohti
- Prolyyli-oligopeptidaasi Toleraasi G 345,00 mg
- kalsiumia 120,00 mg
Ravintosisältötaulukko
-
2 Kapseli varten
-
Kalsium120 Mg
-
Prolyyli-oligopeptidaasi sietää g345 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.