Acidophilus
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Ilman maitoa
Kuvaus
Natures Plusin Acidophilus on Lactobacillus acidophilus -ravintolisä. Lactobacillus acidophilus on hallitseva bakteeri ruoansulatuskanavassamme, pääasiassa mahassa, pohjukaissuolessa, jejunumissa ja sykkyräsuolessa.
Ominaisuudet ja hyödyt Acidophilus
L. acidophilus tuottaa maitohappoa, vetyperoksidia ja muita aineenvaihdunnan sivutuotteita, jotka luovat vihamielisen ympäristön patogeenisen kasviston kehittymiselle. Sillä on kyky syntetisoida B-vitamiineja, kuten niasiinia, foolihappoa ja B6-vitamiinia (pyridoksiinia).
Lactobacillus acidophilus -lisät voivat olla tarpeen ruuansulatuskanavan kasviston tasapainon palauttamiseksi ja ripulijaksojen minimoimiseksi. Ne ovat myös indikoituja emättimen kasviston epätasapainoon, jonka aiheuttavat laajakirjoiset antibiootit, spermisidit, hormonit ja erilaiset ravitsemustekijät.
Kuinka ottaa Acidophilus?
On suositeltavaa ottaa 1 kapseli kahdesti päivässä.
Varastointiehdot
Maksimaalisen tehonsa säilyttämiseksi tätä tuotetta ei saa säilyttää yli 21 ºC:n lämpötilassa. Säilytä avaamisen jälkeen tiiviisti suljettuna jääkaapissa.
Koostumus Acidophilus
Kapselin materiaali (kasviselluloosa, puhdistettu vesi), sitruunapektiiniselluloosa, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), Lactobacillus acidophilus.
2 kapselille:
Sitruunapektiiniselluloosa (200 mg), Lactobacillus acidophilus (80 miljoonaa elinkykyistä solua*) (20 mg).
* Valmistushetkellä
Ravintosisältötaulukko
-
1 Kapseli varten
-
Sitruspektiiniselluloosa100 Mg
-
Acidophilus4 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.