Panimohiivahiutaleet
Tuotearvot
-
Vegaani
Kuvaus
Käyttöaiheet Kaikki ihmiset: naiset ja miehet, aikuiset ja nuoret, se edistää: • ihon ja hiusten hyvinvointia ja kauneutta • vähentää väsymystä • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa Vasta-aihe: ei mitään suositelluille annoksille. käyttöä varten: - Ripottele ruokalusikallinen kuumille ruoille kypsennyksen jälkeen - Tai lisää maitotuotteisiin ja kaikkiin juomiin - Tai käytä tavallista
Ominaisuudet ja hyödyt Panimohiivahiutaleet
Panimohiiva (Saccharomyces cerevisiae) koostuu mikroskooppisten sienten pesäkkeestä. Hiutalemuodossa oleva panimohiiva koostuu inaktivoiduista soluista (lämmitetty yli 40 °C:seen), mikä mahdollistaa tuotteen ravitsemuksellisen roolin säilyttämisen, ja siinä on merkittävä osuus proteiineista ja B-ryhmän vitamiineista markkinat tulevat panimoteollisuudesta, ja siksi ne sisältävät todennäköisesti gluteenia (ohraa). Toimittajamme päinvastoin viljelee panimohiivaansa tietyllä ravintoalustalla, joka on taatusti gluteeniton. Panimohiivahiutaleet ovat mielenkiintoinen lisä proteiinia etsiville. Se on myös voimavara merkittävän B-vitamiinien, erityisesti B1-vitamiinikoostumuksen ansiosta. Koska B-vitamiinit ovat välttämättömiä keratiinin synteesille, joka muodostaa hiuskuidun ja orvaskeden ylemmän kerroksen, panimohiiva edistää ihon ja hiusten kauneutta ja terveyttä. 1 Se on myös hyvä lisä taistella aknea vastaan. 2 Sen koostumus auttaa torjumaan väsymystä (B5-, B6-, B9-vitamiini) ja tukee immuunijärjestelmää (B6- ja B9-vitamiinit).
Koostumus Panimohiivahiutaleet
Ainesosat: 100 % gluteeniton panimohiiva
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.