Liposomaalinen rauta
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Nestemäinen ravintolisä makeutusaineella: sisältää 17 mg (1 ml) alkuainerautaa rautaglukonaattina karpalo- ja karpalomakuisena.
Liposomaalinen rauta ei imeytymismekanisminsa vuoksi ole riippuvainen suoliston reseptoreista, mikä parantaa raudan biologista hyötyosuutta ja siedettävyyttä.
Indikoitu raudanpuuteanemioihin ja raudanpuutetiloihin, jotka johtuvat lisääntyneestä raudantarpeesta (kasvuvaiheet, raskaana olevat naiset (toinen, kolmas raskauskolmannes), vähäinen raudan saanti (aliravitsemus, kasvis- tai vegaaniruokavalio), heikentynyt raudan imeytyminen (gastrektomioita, enteropatiat gluteeni) -indusoitu, autoimmuuninen atrofinen gastriitti, Helicobacter Pylory -infektiot, krooninen verenhukka (rohkeat kuukautiset, hematuria, maha-suolikanavan vauriot) tulehdukseen liittyvä ehdoton raudanpuute (krooniset infektiot, krooninen munuaissairaus, tulehdukselliset suolistosairaudet jne.).
Kuinka ottaa Liposomaalinen rauta?
1 x 1 ml suoraan suuhun tai lasilliseen vettä tai mehua tai terveydenhuollon ammattilaisen suosittelemana.
Raudanpuuteanemiat: 1 ml (17 mg) päivässä ja arvioi vaste ensimmäisten 4-6 viikon aikana, hemoglobiinin nousu 1-2 g/dl, jos nousu on alle 1g/dl, arvioi lisäys 2 ml:aan ja arvioi uudelleen sulkeaksesi pois estävät tekijät, ruokavalio, lääkkeet tai sekaanemian komponentit.
Varotoimet
Hemokromatoosi, hemosideroosi, hemolyyttiset anemiat, joissa ei ole todellista raudanpuutetta, ja sellaisissa tiloissa, joissa ei ole raudanpuutetta.
Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ruokavaliota. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa ja käytä kahden kuukauden kuluessa.
Ravista ennen käyttöä.
Älä sekoita kuumien juomien kanssa
On suositeltavaa ottaa se tyhjään mahaan optimaalisen imeytymisen varmistamiseksi, jos otat sen ruoan kanssa, se on parempi ennen ateriaa.
Koostumus Liposomaalinen rauta
1 ml:ssa: Alkuainerautaa (rautaglukonaatti) 17 mg.
Muut aineosat: Puhdistettu vesi; stabilointiaine: sorbitoli; kosteuttava aine: glyseroli; rautaglukonaatti; happamuudensäätöaine: sitruunahappo; aromit: karpalon ja karpalon aromi; antioksidantti: askorbiinihappo; emulgointiaine: lesitiini (auringonkukka); sakeuttamisaine: ksantaanikumi; emulgointiaine: sakkaroosipalmitaatti; säilöntäaineet: kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti; makeutusaine: stevioliglykosidit.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.