Mansikan makuinen magnesiumkarbonaatti
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Magnesiumkarbonaatti toimii paikallisena antasidina mahalaukussa ja neutraloi suolahappoa. Sen vaikutukset ovat hitaita, mutta pitkittyneitä, ja koska se ei ole kovin vahva alkaloidi, alkaloosin vaaraa ei ole. Se ei myöskään estä proteolyyttistä ruoansulatusta.
Ominaisuudet ja hyödyt Mansikan makuinen magnesiumkarbonaatti
Riittävänä määrinä se toimii osmoosin vaikutuksesta lievänä laksatiivina suolistossa. Se alkaa yleensä vaikuttaa neljästä kahteentoista tuntia nielemisen jälkeen, eikä aiheuta kouristuksia tai ärsytystä. Samoin magnesiumilla on suuria etuja luille, koska se säätelee kalsiumin imeytymistä ja assimilaatiota estämällä lisäkilpirauhashormonin toimintaa; Se myös aktivoi entsyymiä, jota tarvitaan uuden luun muodostumiseen.
Kuinka ottaa Mansikan makuinen magnesiumkarbonaatti?
On suositeltavaa ottaa 1 jälkiruokalusikka (1,5 g) päivässä veteen tai mehuun liuotettuna, mieluiten ennen nukkumaanmenoa tai aterian jälkeen.
Varotoimet
Saattaa sisältää soijaa. Älä ylitä nimenomaisesti suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Koostumus Mansikan makuinen magnesiumkarbonaatti
Magnesiumkarbonaatti, hapotusaine: sitruunahappo (E 330), väri: punajuuri (E 162), mansikan maku ja makeutusaine: sukraloosi ((E 955) maltodekstriini).
1 ruokalusikallista kohden:
Magnesium (366 mg)
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.