Valkosipulin, orapihlajan ja oliivin nutrabasics
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Valkosipuli, orapihlaja ja oliivi ovat kolme ainetta, joita yleensä on samanaikaisesti monissa ravintolisissä. Valkosipuli tunnetaan hyvin Välimeren kulttuurissa. Kaikki tietävät valkosipulille ominaisen maun ja tuoksun, joka johtuu sen koostumuksesta: allisiinista, fosforista, piistä ja B-ryhmän vitamiineista.
Ominaisuudet ja hyödyt Valkosipulin, orapihlajan ja oliivin nutrabasics
Orapihlaja on laajalti levinnyt laji Euroopassa, jossa se tunnetaan usein orapihlajana. Sen lehtiä ja kukkia on käytetty laajalti niiden sisältämien flavonoidien ja proantosyanidriinien vuoksi. Lopuksi näiden helmien viimeinen komponentti on oliivipuu. Lehtiä ja öljyä käytetään niiden aktiivisten ainesosien rikkauden ja arvon vuoksi.
Kuinka ottaa Valkosipulin, orapihlajan ja oliivin nutrabasics?
On suositeltavaa syödä kaksi helmiä päivässä jaettuna pääaterioihin.
Varotoimet
Älä ylitä nimenomaisesti suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisiä ei tule käyttää tasapainoisen ruokavalion korvikkeena.
Varastointiehdot
Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Koostumus Valkosipulin, orapihlajan ja oliivin nutrabasics
2 helmelle:
Maseroitu orapihlajan lehti- ja kukkaöljy (400 mg), maseroitu oliivilehtiöljy (400 mg), maseroitu valkosipuliöljy (200 mg), päällystysaine: gelatiini, glyseriini.
Ravintosisältötaulukko
-
2 Helmi varten
-
Maseroitu orapihlajan lehti- ja kukkaöljy400 Mg
-
Maseroitu oliivilehtiöljy400 Mg
-
Maseroitu valkosipuliöljy200 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.