Hiiva ja vehnänalkio
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman laktoosia
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Ebers Yeast and Wheat Germ on valmistettu standardoiduista kuivauutteista, jotka takaavat korkean aktiivisten ainesosien pitoisuuden ja pysyvän ja tasaisen annoksen jokaisella annosta.
Ominaisuudet ja hyödyt Hiiva ja vehnänalkio
Valmistettu aina tiukkojen valmistusprosessien ja laadunhallintajärjestelmien mukaisesti, joita tukevat ISO:9001- ja ISO:22716-sertifikaatit. Valikoima korkealaatuisia aktiivisia ainesosia, jotka takaavat lisäravintojemme turvallisuuden ja tehokkuuden.
Kuinka ottaa Hiiva ja vehnänalkio?
On suositeltavaa syödä se pääaterioiden yhteydessä vesilasillisen kera.
Koostumus Hiiva ja vehnänalkio
1 tabletille:
Panimohiiva (492 mg), panimohiivajauhe (492 mg), mikrokiteinen selluloosa (72 mg), vehnänalkio (30 mg), vehnänalkiojauhe (30 mg), magnesiumstearaatti (6 mg), magnesiumstearaatti (6 mg).
Ravintosisältötaulukko
-
1 Puristettu varten
-
Oluen hiiva492 Mg
-
Magnesiumstearaatti6 Mg
-
Mikrokiteinen selluloosa,72 Mg
-
Panimohiivajauhe492 Mg
-
Vehnänalkio30 Mg
-
Vehnänalkiojauhe30 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.