Herbogala
Kuvaus
El Naturalistan Herbogala on perinteisiin kasveihin perustuva ravintolisä, joka voi edistää ruoansulatusta.
Ominaisuudet ja hyödyt Herbogala
Angelica-esanssia käytetään, koska se virkistää vatsaa, koska se stimuloi mahanesteen eritystä. Appelsiininkukkaa suositellaan sen antispasmodisten ominaisuuksien vuoksi. Boldo-lehteä käytetään maksasairauksien ja sappikivien torjuntaan. Dictamo tunnetaan ominaisuuksistaan vatsaa vahvistavana ja kouristuksia estävänä aineena. Sitruunaruohon lehdet ja kukat helpottavat ruoansulatusta sen antispasmodisten ja karminatiivisten ominaisuuksien ansiosta. Pennyroyalia pidetään yleensä hyvänä vatsaa, ruoansulatusta parantavana ja karminoivana tonicina.
Kuinka ottaa Herbogala?
On suositeltavaa jättää se kiehumaan. Anna levätä kannellisessa astiassa, kunnes se jäähtyy. Siivilöi. Hunajaa tai sokeria voi lisätä halutessaan. Juo useita kupillisia päivän aikana.
Koostumus Herbogala
Boldo, Sarsaparilla, Appelsiinikukka, Pulmonary, Angelica, Lemon Verbena, Pennyroyal, White Dictamo.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.