Herboficus
Kuvaus
El Naturalistan Herboficus on perinteisiin kasveihin perustuva ravintolisä, joka voi edistää ruoansulatusta.
Ominaisuudet ja hyödyt Herboficus
Yleensä sitruunaruohoa pidetään vatsaa vahvistavana, kouristusta estävänä ja karminoivana. Salvialla on suuri määrä parantavia ominaisuuksia, joista voidaan mainita: tonisoiva-ruoansulatus, diureetti, piristävä jne. Anis ja suolainen voidaan pitää karminatiivina, vatsaa tai ruoansulatusta vahvistavina aineina. Globularia toimii mahalaukun antasidina, ja sitä voidaan pitää myös lievänä ulosteena. Persilja sisältää apiinia, joka antaa sille diureettisen vaikutuksen. Tonicina ja vatsaa lievittävänä se helpottaa ruoansulatusta, vahvistaa mahan ja suoliston vahvuutta ja voi rauhoittaa puuskittaista oksentelua. Lehmuskukat parantavat ruuansulatusta aterioiden jälkeisessä sappihäiriössä tai rasva-intoleranssissa.
Kuinka ottaa Herboficus?
On suositeltavaa jättää se kiehumaan. Anna levätä kannellisessa astiassa, kunnes se jäähtyy. Siivilöi. Hunajaa tai sokeria voi lisätä halutessaan. Juo useita kupillisia päivän aikana.
Koostumus Herboficus
Salvia, persilja, lehmus, suolainen, vihreä anis, sitruunaverbena, globularia.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.