Mustikan proteiini
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Ei lisättyä sokeria
-
Bio-eco
Kuvaus
Luonnonmukaisesta maataloudesta saaduista raakasiemenistä valmistetun proteiinin parasta tässä on, että se on täynnä antioksidantteja, jotka ylläpitävät sen rakennetta tämän prosessin kautta. Nimestään huolimatta mustikkaproteiinilla ei ole mustikan makua, sillä on neutraali maku.
Ominaisuudet ja hyödyt Mustikan proteiini
Karpalonsiemenet käsitellään alhaisessa lämpötilassa ja ilman valoa, lämpöä tai happea jauhatusprosessin aikana, mikä säilyttää niiden erinomaisen ravitsemuksellisen profiilin ja maun.
Kuinka ottaa Mustikan proteiini?
On suositeltavaa ottaa 12-20 g päivässä. Jauhekoostumuksensa ansiosta se sopii erinomaisesti smoothien, pirtelöiden, kastikkeiden ja muiden reseptien valmistukseen.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja seesamista.
Koostumus Mustikan proteiini
Karpalonsiemenproteiini* (100%).
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
100g kohti:
Histidiini (0,36 g), isoleusiini (0,56 g), leusiini (0,99 g), lysiini (0,42 g), metioniini (0,30 g), fenyylialaniini (0,68 g), treoniini (0,45 g), tryptofaani (0,08 g), valiini ( 0,76 g), alaniini (0,66 g), arginiini (1,16 g), asparagiinihappo (1,26 g), kysteiini (0,05 g), glutamiinihappo (2,54 g), glysiini (0,70 g), ornitiini (0,51 g) ), seriini (0,48 g), tauriini (0,05 g), tyrosiini (0,33 g), gamma-aminovoihappo (0,05 g), hydroksiproliini (0,05 g), hydroksilysiini (0,05 g).
Todistus
ES-ECO-020-CV
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo278 Kcal
-
Lipidirasvat6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit14 G
-
Sokerit8 G
-
Ravintokuitu63 G
-
Proteiinit20 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.