Punainen hiiva riisi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Natures Plus Red Yeast Rice on luonnollinen lisäaine, joka auttaa hallitsemaan verensokeritasoja. Se on valmistettu riisin käymisestä Monascus purpureuksena tunnetun hiivan avulla.
Ominaisuudet ja hyödyt Punainen hiiva riisi
Punainen hiivariisi on koko Monascus purpureus -hiivalla fermentoitu riisin uute.
Kontrolloiduissa lämpötila- ja kasvuolosuhteissa Nature's Plus Red Yeast Rice sisältää optimaaliset pitoisuudet luonnollisia yhdisteitä, jotka pystyvät alentamaan veren lipoproteiinien ja triglyseridien, joista monakoliinit erottuvat. Yleisin monakoliini on monakoliini K (meviloni tai lovastatiini), jota esiintyy myös dihydro-, dehydro- ja hydroksihappomuodoissaan.
Monakoliini K estää HMG-CoA-reduktaasientsyymiä, joka on vastuussa lipoproteiinisynteesin säätelystä. Monakoliinin kokonaispitoisuus voi vaihdella riippuen viljelytavasta ja raaka-aineen laadusta, joten on suositeltavaa käyttää standardoituja punahiivariisivalmisteita maksimaalisen tehon takaamiseksi.
Nature's Plus Red Yeast Rice on saatavilla pitkäaikaisesti vapauttavina tabletteina. Tabletit vapautuvat 8-12 tunnin aikana, mikä parantaa niiden imeytymistä 40 % tavallisiin tabletteihin verrattuna.
Nature's Plus varmistaa, että käytetty uute on sitriniinitöntä, säteilyttämätöntä ja standardoitua.
Kuinka ottaa Punainen hiiva riisi?
On suositeltavaa ottaa 1 tabletti mieluiten ennen nukkumaanmenoa.
Varotoimet
Punaista hiivariisiä ei tule yhdistää lääkkeiden, kuten fibraattien, statiinien, syklosporiinin, proteaasi-inhibiittoreiden, erytromysiinin, telitromysiinin, sienilääkkeiden (kuten itrakonatsolin, ketokonatsolin), nefatsodonin ja suurien niasiiniannosten kanssa.
Antikoagulantteja käyttävien potilaiden on suositeltavaa seurata ammatillista valvontaa ja seurata protrombiiniaikaa hoidon alussa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojattuna auringonvalolta.
Koostumus Punainen hiiva riisi
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), punaisen hiivan riisin kuivauute (Monascus purpureus), sakeuttamisaine (kasvisselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (dikalsiumfosfaatti), sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), juurikasmehu, päällystysaine (sellakka), paakkuuntumisenestoaine (steariinihappo), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.