Panimohiiva ja vehnänalkio
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Sotya Brewer's Hiiva ja Vehnänalkio on ravintolisä, joka antaa sinulle kaikki tämän luonnollisen ainesosan edut tiivistetyllä tavalla.
Ominaisuudet ja hyödyt Panimohiiva ja vehnänalkio
Se on tuote, joka syntyy Saccharomyces cerevisae -bakteerin oluen käymisestä. Sen hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluu sen korkea ravintoarvo ja biologinen arvo, koska se tarjoaa ihmiskeholle välttämättömiä vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja.
Vehnänalkio sisältää runsaasti proteiineja, rasvoja, aminohappoja, kivennäisaineita (natrium, kalium, kalsium, fosfori, magnesium, rauta ja fluori) ja vitamiineja (A, E, B1, B2, B3, B6).
E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa kehoamme solujen hapettumiselta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.
Kuinka ottaa Panimohiiva ja vehnänalkio?
On suositeltavaa ottaa 4-5 tablettia päivässä, mieluiten tyhjään vatsaan.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa
Koostumus Panimohiiva ja vehnänalkio
1 tabletille:
Panimohiiva 320 mg, vehnänalkio 153 mg, bambukuitu 22 mg, D-alfa-tokoferoliasetaatti (E-vitamiini) 1,2 mg. Makeutusaine: isomaltitoli (E-953), paakkuuntumisenestoaineet: piidioksidi (E-551) ja magnesiumstearaatti (E-470b).
Ravintosisältötaulukko
-
5 Puristettu varten
-
E-vitamiini6 Mg
-
Oluen hiiva1600 Mg
-
Bambukuitua110 Mg
-
Vehnänalkio665 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.