Oluen hiiva
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Sotya panimohiiva on panimohiivaan perustuva ravintolisä, joka on luonnollinen ravintoaineiden lähde, jossa on runsaasti rautaa, foolihappoa, kromia, B-vitamiineja ja proteiineja.
Ominaisuudet ja hyödyt Oluen hiiva
Panimohiivaa käytetään sen korkean ravintoarvon vuoksi; Se sisältää runsaasti proteiineja (50 %), hiilihydraatteja (35 %), kivennäisaineita (10 %) ja B-kompleksivitamiineja.
Ensinnäkin sen sisältämät proteiinit ovat biologisesti arvokkaita. Se tarjoaa sekä välttämättömiä aminohappoja että joitain ei-välttämättömiä aminohappoja. Esimerkiksi asparagiinihappopitoisuus auttaa suojaamaan maksaa mahdolliselta myrkytykseltä, erityisesti ammoniumjohdannaisilta.
Toiseksi sen sisältämät hiilihydraatit ovat yhdisteitä, eli polysakkarideja, joista osa on kuituja (selluloosa) ja muita hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja, mikä tarkoittaa jatkuvaa energiaa ilman glykeemisen indeksin nousua.
Kolmanneksi kivennäisaineissa tärkeä on kalium- ja fosforipitoisuus ja vähäisemmässä määrin magnesium, seleeni, kalsium ja mangaani. Lopuksi panimohiiva sisältää merkittäviä määriä B-kompleksivitamiineja, erityisesti B1-vitamiinia (tiamiinia).
Kuinka ottaa Oluen hiiva?
On suositeltavaa ottaa 4-5 tablettia päivässä aterioiden välillä.
Koostumus Oluen hiiva
1 tabletille:
Panimohiiva 485,5 mg (Saccharomyces cerevisiae), paakkuuntumisenestoaineet: piidioksidi (E-551) ja magnesiumstearaatti (E-470b).
Jokainen suositeltu päiväannos (5 tablettia) sisältää:
Panimohiiva 2427,5 mg
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.