Glyseroitu maidon ohdakeuute
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Maitoohdakkeella on voimakkaita suojaavia ja uudistavia ominaisuuksia maksalle.
Ominaisuudet ja hyödyt Glyseroitu maidon ohdakeuute
Silymariini on tärkein maksaa suojaava yhdiste maitoohdakkeessa ja toimii antioksidanttina suojelemalla maksasoluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta; Se myös lisää maksan kykyä uudistua tuottamalla uusia terveitä soluja; ja lopuksi se parantaa maksan kykyä poistaa myrkkyjä kehosta.
Kuinka ottaa Glyseroitu maidon ohdakeuute?
On suositeltavaa ottaa 1 ml kolme kertaa päivässä yksinään tai veteen liuotettuna.
Varotoimet
Älä ylitä nimenomaisesti suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen korvikkeena. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Koostumus Glyseroitu maidon ohdakeuute
Kosteuttava aine: glyseriini (E 422), vesi, maitoohdakkeen kuivauute (Silybum marianum L., siemenet), säilöntäaineet: kaliumsorbaatti (E 202) ja natriumbentsoaatti (E 211)
3 ml:lle:
Maitoohdake (94 mg), josta silymariini (75 mg)
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.