Lactobaob-kompostin ruoansulatusentsyymit
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Lactobaob (En152) Erbenobililta, kasviuutteisiin perustuva ravintolisä.
Palauttaa suolistoflooraa - Lievittää aterian jälkeistä raskautta Estää turvonneen vatsan tunteen
Ravintolisä, joka pystyy edistämään suoliston ja ruoansulatuskanavan normaalia toimintaa, ylläpitämään bakteeriflooran tasapainoa entsyymien, probioottien ja baobabin synergian ansiosta.
Ominaisuudet ja hyödyt Lactobaob-kompostin ruoansulatusentsyymit
ENZIMIX Entsymaattinen kompleksi - amylaasi, proteaasi, riisin maltodekstriini, glukosamylaasi, lipaasi, sellulaasi, laktaasi, pektinaasi - pystyy tukemaan ruuansulatusprosessin fysiologista toimintaa, hyödyllinen ruoka-intoleranssien, halvaantumisen, ummetuksen ja ripulin hoidossa. Sienistä peräisin olevien ruoansulatusentsyymien pääominaisuudet ovat: - ne ovat aktiivisia ihmiskehon lämpötilaa lähellä olevassa lämpötilassa (40° - 45° C); - voivat toimia vaihtelevissa ympäristöissä pH 3,0 - pH 9,0, joten ne ovat ainoat aktiiviset entsyymit happamassa, emäksisessä ja neutraalissa suolikanavassa; - nautittu ennen ateriaa parantaa osaltaan ptyaliinin tai elintarvikkeessa luonnostaan olevien entsyymien suorittamaa esisulatusta. Ne deaktivoituvat, mutta eivät tuhoudu rasvahappojen läpikulun aikana, vaan ne aktivoituvat uudelleen pohjukaissuolessa, mikä edistää ruoansulatusprosessin loppuunsaattamista.
BAOBAB FRUIT Runsaskuituinen baobabin hedelmäliha parantaa suoliston bakteeriflooraa, stimuloi peristaltiikkaa ja ravitsee koko kehoa. Baobab-hedelmä tunnetaan myös korkeasta askorbiinihapon (C-vitamiini) pitoisuudesta ja myös muista välttämättömistä vitamiineista, kuten riboflaviinista (B2-vitamiini), niasiinista (B3-vitamiini) ja A-vitamiinista. Erityisesti baobab-massalla on prebioottinen vaikutus. stimuloivat vaikutukset endogeenisten saprofyyttisten bakteerien kasvuun
LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS Maitohappobakteereilla on tärkeä rooli ruoansulatusprosessien säätelyssä ja suoliston suojaamisessa dysbioosilta. Erityisesti Lactobacillus acidophilus on ohutsuolen tärkeimmät "ystävälliset" bakteerit ja sillä on tärkeitä ravitsemuksellisia, ehkäiseviä ja antibioottisia vaikutuksia, jotka ovat hyödyllisiä ei ainoastaan suolelle, vaan koko organismille. Se myös parantaa laktoosin sulatusta ja suorittaa immunostimuloivaa toimintaa.
Kuinka ottaa Lactobaob-kompostin ruoansulatusentsyymit?
2 kapselia päivässä mieluiten aamulla.
Varotoimet
Vasta-aiheinen, jos on yliherkkyys jollekin ainesosista.
Yliannostus voi aiheuttaa lieviä maha-suolikanavan häiriöitä.
Koostumus Lactobaob-kompostin ruoansulatusentsyymit
Baobab-hedelmä (Adansonia digitata L.), Lactobacillus acidophilus (elävät solut) DSM 21717 (10 MLD CFU/g), ulkopäällyste: syötävä gelatiinikapseli: entsyymi (fermentoitu maltodekstriinientsyymi: amylaasi, proteaasi, glukoamylaasi, lipaasi, sellulaasi, pektinaasi): täyteaine: selluloosa, paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magnesiumsuolat.
2 kapselille:
Baobab-hedelmä (350 mg), Lactobacillus acidophilus (3,5 MLD CFU), entsyymit (100 mg) (amylaasi, proteaasi, glukoamylaasi, lipaasi, sellulaasi, laktaasi, pektinaasi).
Ravintosisältötaulukko
-
2 Kapseli varten
-
Enzymix100 Mg
-
Baobabin hedelmiä350 Mg
-
Lactobacillus acidophilus3500000 Ufc
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.