PiantoBiotic uni
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Bio St. Joseph unelma piano biotic on ravintolisä, joka tarjoaa parasympaattisen hermoston bioravinteet.
Ominaisuudet ja hyödyt PiantoBiotic uni
Bio St. Joseph Dream Piano biotic on luonnollinen proteiinien ja vitamiinien lähde.
- B1- ja B2-vitamiinit osallistuvat ravitsemus- ja energia-aineenvaihduntaan.
- B9-vitamiini (foolihappo) osallistuu nukleiinihappojen (geenimateriaalimme ainesosien) synteesiin.
Kuinka ottaa PiantoBiotic uni?
On suositeltavaa ottaa se laimentamattomana. Suositeltu annos: 3 tai 4 ruokalusikallista päivässä. Ota ensimmäinen ruokalusikallinen herätessäsi, loput aterioiden yhteydessä.
Varotoimet
Ei ole suositeltavaa ylittää suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Pidä poissa pienten lasten ulottuvilta. Ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä ja poissa suorasta auringonvalosta. Säilytä viileässä avaamisen jälkeen.
Koostumus PiantoBiotic uni
30 ml:lle:
Lysoitu panimohiiva (Saccharomyces cerevisiae) (13,5 g), fruktoosi, vadelmamehu (Rubus idaeus L.), mustaherukkamehu (Ribes nigrum L.), kuivauutteet passionkukasta (Passiflora incarnata L.), sitruunamelissasta (M).) ja eschscholzia (Eschscholzia californica Cham.), porkkanakuidut (Daucus carotta L.), hunajat: appelsiini, lehmus, rosmariini, laventeli, sitruuna, vadelma, timjami, mandariini, kahvi ja apila, arabinogalaktaanit, vitamiinit: B1, B2 ja B6, kuparisulfaatti, siitepöly, antioksidantit: askorbiinihappo ja alfa-tokoferoli, aromit, jotka sisältävät eteerisiä öljyjä: laventeli, kamomilla, meirami ja selleri.
Ravintosisältötaulukko
-
30 Millilitra varten
-
Lysoitu panimohiiva13.5 G
-
Porkkanan kuidut156 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.