Afrikkalainen mango
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Sotyan African Mango on rasva-aineenvaihduntaan ja ruokahaluun vaikuttava ravintolisä.
Ominaisuudet ja hyödyt Afrikkalainen mango
Afrikkalainen mango on Länsi-Afrikasta kotoisin oleva hedelmä. Tutkimukset osoittavat, että sen siemenuutteella voi olla kyky estää rasvan tuotantoa tiettyjen aineenvaihduntaa säätelevien hormonien vaikutusten kautta. Se vaikuttaa suoraan rasva-aineenvaihduntaan ja ruokahaluun säätelemällä leptiini-nimisen hormonin eritystä, joka vastaa kylläisyyden tunteesta syömisen jälkeen. Tätä hormonia erittävät rasvasolut, kun rasvavarannot lisääntyvät, se vaikuttaa hypotalamukseen, mikä säätelee kylläisyyden tunnetta. Tietenkin muut hormonit vaikuttavat ruokahalun säätelyyn, mutta tähän mennessä tehdyt tutkimukset osoittavat, että suuressa prosenttiosuudessa tällä hormonilla on johtava rooli.
Lisäksi tutkimukset osoittavat, että se alentaa veren rasva- ja triglyseriditasoja ja alentaa verenpainetta.
Kuinka ottaa Afrikkalainen mango?
On suositeltavaa ottaa ennen jokaista ateriaa
Koostumus Afrikkalainen mango
Afrikkalainen mangouute (Irvingia gabonensis, hedelmä), stabilointiaine: mikrokiteinen selluloosa (E 460), päällystysaine (kapseli): selluloosa. Paakkuuntumisenestoaineet: piidioksidi (E 551) ja magnesiumstearaatti (E 470b).
3 kapselille: Afrikkalainen mangouute 750 mg.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.