Punainen hiiva riisi
Kuvaus
Punainen hiivariisi on tuote, jota perinteiset aasialaiset yrttitutkijat ovat käyttäneet noin vuodesta 800 jKr. Se on valmistettu huolellisesti, jotta vältetään sitriniinin, ei-toivotun käymisprosessin sivutuotteen, läsnäolo.
Ominaisuudet ja hyödyt Punainen hiiva riisi
Punaista hiivariisiä valmistetaan fermentoimalla punaista hiivaa valkoisen riisin kanssa, ja sitä käytetään yleisesti ruoanlaitossa parantamaan elintarvikkeiden väriä ja makua.
Kuinka ottaa Punainen hiiva riisi?
On suositeltavaa ottaa 2 kapselia 1-2 kertaa päivässä, mieluiten ruoan kanssa.
Varotoimet
Älä käytä, jos olet raskaana, saatat tulla raskaaksi tai imetät, koska tämän tuotteen käyttö voi vahingoittaa sikiötä. Vain aikuisille. Ota yhteys lääkäriin, jos käytät lääkkeitä (erityisesti statiineja) tai sinulla on statiini-intoleranssi tai maksaongelmia. Jos lihasvaivoja ilmenee, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin.
Varastointiehdot
Varastoi avaamisen jälkeen viileässä, kuivassa paikassa. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Koostumus Punainen hiiva riisi
Punaisen riisin hiiva (Monascus purpureus) (tiivistetty jauhe 10:1), kapseli (kasvipolysakkaridit).
2 kapselille:
Luomu punainen hiivariisi (1,2 g).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.