L-tyrosiini
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Lamberts L-tyrosiini on aminohapona vapaassa muodossa maksimaalisen imeytymisen takaamiseksi. Keho käyttää aminohappoja proteiinien rakentamiseen. Proteiinit ovat välttämättömiä solujen muodostumiselle, ja ne liittyvät myös hormonien, entsyymien, välittäjäaineiden ja vasta-aineiden biokemialliseen rakenteeseen.
Ominaisuudet ja hyödyt L-tyrosiini
Aminohapot luokitellaan välttämättömiksi ja ei-välttämättömiksi. Välttämättömiä aminohappoja ei voida syntetisoida kehossa, ja niitä on saatava ruokavaliosta, kun taas ei-välttämättömiä aminohappoja, vaikka ne ovat erittäin tärkeitä terveydelle, voidaan syntetisoida kehossa, joten niitä ei luokitella "välttämättömiksi".
Lambertin aminohapot ovat ”vapaassa muodossa”, eli ne ovat valmiita imeytymään ja käytettäväksi elimistön käyttöön (niitä ei tarvitse sulattaa). Tyrosiini on ei-välttämätön aminohappo, koska elimistö voi tuottaa sitä fenyylialaniinista, mutta sitä saadaan myös proteiinipitoisista elintarvikkeista, kuten juustosta, kanasta, kalasta ja soijasta.
Kuinka ottaa L-tyrosiini?
On suositeltavaa ottaa 1-4 kapselia päivässä veden tai hedelmämehun kanssa.
Aminohapot on parempi ottaa hedelmämehun tai veden kanssa maidon sijaan. Aminohapot assimiloituvat paremmin, jos ne otetaan puoli tuntia ennen ateriaa tai ennen nukkumaanmenoa.
Varotoimet
L-tyrosiinia ei tule käyttää yhdessä MAO-estäjien (eräänlainen masennuslääke) kanssa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna ja pienten lasten ulottumattomissa.
Koostumus L-tyrosiini
1 kapselille:
L-tyrosiini (500 mg).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.