Laktoferriini
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
Laktoferriini, luonnollinen proteiini, joka saadaan tuoreesta rasvattomasta lehmänmaidosta (ei herasta).
Nisäkkäät tuottavat laktoferriiniä, monomeerista ei-hemiä, rautaa sitovaa glykoproteiinia, jota pidetään ensisijaisena puolustustekijänä ja synnynnäisen immuniteetin olennaisena osana.
Laktoferriinin raudanpidätyskyky liittyy mikrobikasvun, limakalvoinfektioiden, liikkuvuuden moduloimiseen ja patogeenisten bakteerien biofilmin muodostumisen estoon.
Rautaa sitovasta kapasiteetista huolimatta laktoferriini on vuorovaikutuksessa viruksen infektioprosessien kanssa, mikä estää viruksen tarttumista ja siten sen pääsyn isäntäsoluihin.
Rautapitoisuus alle 0,013 %
Kasvikapseli: HPMC (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).
Koostumus Laktoferriini
Kapselia kohden:
Naudan laktoferriini, vähintään 98 %: 200 mg
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
6 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.