Series 3 induktiovuoka 26x7 cm
Tuotearvot
-
Ei raskasmetalleja
-
Liuotinvapaa
-
Ei sisällä myrkyllisiä aineita
Kuvaus
326x7 cm sarjan induktiovuoka korkealaatuisilla terveellisillä ruokailuvälineillä ja erittäin ohuella pohjalla, joka lisää sen keveyttä ja hallittavuutta, koska se on valmistettu mekaanisella painevaluprosessilla, mikä mahdollistaa kevyemmän painon.
Ilmoitus
- Kevyt alumiinirunko, 4-5 mm, mikä edistää lämmönjohtavuutta ja vähentää painoa. Valu muottiin ja ilman saumoja tasaiseen lämmön jakautumiseen sekä alustalle että seinille. Pienempi energiankulutus ja hyvä hyötysuhde lämmön ylläpidossa. Pannun rungon alumiini ei koskaan joudu kosketuksiin ruoan kanssa, koska se on täysin suljettu ja eristetty 4-kerroksisella tarttumattomalla pinnoitteella.
- Metallipohja sopii induktioliedelle, keraamiselle, kaasu-, sähkö- ja uuniliesille.
- Sileä tarttumaton ILAG® Professional -sarjasta : valmistettu titaanilla vahvistetusta PTFE:stä, ei sisällä PFOA:ta, raskasmetalleja, liuottimia ja nanoteknologiaa. Tarttumattoman pinnan pinta on sileä ja koostuu 3 kerroksesta (4 kerrosta, jos lasketaan pohja), jonka ulkopuolella on PTFE-kerros, joka on heijastettu titaania sisältävälle kerrokselle. Jos PTFE heikkenee, sen alla oleva kerros on täysin myrkytön.
- Sarja 3 - Skk:n kevyin valikoima: korkea laatu ja erittäin helppo käsitellä.
- Sopii induktioliedelle, myös sähkö-, kaasu- tai keraamisille liesille.
- Täydellinen tarttumattomuus, hyvä kestävyys ja kestävyys.
- Vuoan kahvat kestävät jopa 260 ºC lämpötilan, joten ne voidaan laittaa uuniin.
Osto-tila
On suositeltavaa käyttää kuumennusta keskilämmöllä, ei koskaan maksimilämpöä ennen kuin kattila on lämmennyt ja sitten vaihdella lämpötilaa halutun kypsennyksen mukaan.
Varotoimet
Vältä pesua astianpesukoneessa, sillä astianpesukoneen suola heikentää tarttumatonta pinnoitetta.
Käytä silikonivälineitä sekä ruoanlaittoon että pinoamiseen, jotta tarttumaton pinnoite ei vaurioidu.
Älä säilytä kattilassa elintarvikkeita (esimerkiksi riisiä) tai minkäänlaisia happamia ruokia, jotta happo ei heikennä tarttumatonta pinnoitetta (kypsennettynä tomaatilla, etikalla jne.)
Varastointiehdot
Kypsennä aina nesteellä tai rasvalla ruoan ja pinnan välissä tervahartsin muodostumisen välttämiseksi. Jos sitä muodostuu, on suositeltavaa lisätä muutama tippa saippuaa ja keittää vedellä muutaman minuutin ajan poistaaksesi sen.
Käsin puhdistamista suositellaan jokaisen käytön jälkeen hankaustyynyllä ja miedolla saippualla, joka pystyy poistamaan pinnalle kertyneen rasvan. Sen läsnäolo estää tarttumattomuuden polttamalla rasvaa myöhemmissä käyttökerroissa.
Koostumus Series 3 induktiovuoka 26x7 cm
Käsinvalettu alumiiniseos, titaanivahvistettu tarttumaton
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.