Kreppivuoka 24 cm / 2 cm korkea
Kuvaus
SKK tarttumaton kreppipannu, terveellinen pannu, korkealaatuisin ja täysin myrkytön. Suunniteltu erityisesti kreppien, omelettien, pannukakkujen, pannukakkujen... Crepe-pannu, jonka halkaisija on 24 ja 26 cm ja reuna on toiselta puolelta 2 cm ja toiselta pienempi, helpottamaan krepin tai munakkaan liukumista.
Ilmoitus
Valettu alumiinirunko, joka edistää lämmönjohtavuutta ja vähentää painoa. Valu muottiin ja ilman saumoja tasaiseen lämmön jakautumiseen sekä alustalle että seinille. Pienempi energiankulutus ja hyvä hyötysuhde lämmön ylläpidossa. Pannun rungon alumiini ei koskaan joudu kosketuksiin ruoan kanssa, koska se on täysin suljettu ja eristetty 4-kerroksisella tarttumattomalla pinnoitteella.
Sileä tarttumaton ILAG® Professional -sarjasta: valmistettu titaanilla vahvistetusta PTFE:stä, ei sisällä PFOA:ta, raskasmetalleja, liuottimia ja nanoteknologiaa. Tarttumattoman pinnan pinta on sileä ja koostuu 3 kerroksesta (4 kerrosta, jos lasketaan pohja), jonka ulkopuolella on PTFE-kerros, joka on heijastettu titaania sisältävälle kerrokselle. Jos PTFE heikkenee, sen alla oleva kerros on täysin myrkytön.
Sarja 11 - Diamant 3000 by Skk: SKK:n korkealaatuisin ja markkinoiden korkein.
Soveltuu kaasu-, sähkö- tai keraamisille liesille. Se ei sovellu induktioon (induktioliedelle on saatavilla SKK Titanium 2000 -sarjan kreppikeittimet).
Täydellinen tarttumattomuus, hyvä kestävyys ja kestävyys.
Kreppikoneen kahva kestää jopa 260 ºC lämpötiloja, joten tämä kreppikone voidaan laittaa uuniin.
Helppo puhdistaa: on suositeltavaa pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Käsinpesu hankaamattomalla hankaustyynyllä ja rasvaa poistavalla pesuaineella. Älä laita astianpesukoneeseen. Lisätietoja on kohdassa Vinkkejä Skk:n ja muiden tarttumattomien PTFE-tuotteiden huoltoon ja puhdistukseen.
Tämä kreppipannu ei käytä kantta.
Osto-tila
Kypsennä aina nesteellä tai rasvalla ruoan ja kattilan pinnan välissä tervahartsin muodostumisen välttämiseksi. Jos sitä muodostuu, on suositeltavaa lisätä muutama tippa saippuaa ja keittää vedellä muutaman minuutin ajan poistaaksesi sen.
Kuumenna keskilämmöllä, älä koskaan maksimilämmöllä, kunnes pannu on lämmennyt ja vaihda sitten lämpötilaa halutun kypsennyksen mukaan.
Käsin puhdistamista suositellaan jokaisen käytön jälkeen hankaustyynyllä ja miedolla saippualla, joka pystyy poistamaan kattilan pinnalle kertyneen rasvan. Sen läsnäolo estää tarttumattomuuden polttamalla rasvaa myöhemmissä käyttökerroissa.
Vältä astian pesemistä astianpesukoneessa, sillä astianpesukoneen suola heikentää tarttumatonta pinnoitetta.
Käytä silikonivälineitä sekä ruoanlaittoon että pinoamiseen, jotta tarttumaton pinnoite ei vaurioidu.
Älä säilytä pannulla elintarvikkeita (esimerkiksi riisiä) tai minkäänlaisia happamia ruokia estääksesi happoa heikentämästä tarttumatonta pinnoitetta (kypsennettynä tomaatilla, etikalla jne.).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.