Terrasana
Tsukemonoki suolakurkkupuristin 1,2 litraa.
12,76 €
Tarvitsetko apua?

Tsukemonoki suolakurkkupuristin 1,2 litraa.

1 unit
Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
Tsukemonoki suolakurkkupuristin 1,2 litraa. Terrasanasta on japanilainen työkalu, jolla voit fermentoida hedelmiä ja vihanneksia kotona erittäin helposti, nopeasti ja hygieenisesti. Näin saat ruokaasi rikastumaan parissa tunnissa!
Näytä kuvaus
12,76 €
Varastossa
Osta se tänään ja vastaanota se osoitteesta
Emme voi vahvistaa toimituspäivämäärää. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kanta-asiakaspisteet

Ostamalla tämän tuotteen voit saada seuraavasta tilauksestasi jopa

pisteet = pois

Miten se toimii?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Aseta tilauksesi, niin saat 5 alennuspistettä jokaisesta punnasta, jonka käytät. 1 € osto = 5 pistettä

Naturitas Club Saat ekstra pisteitä muista toiminnoista Täydennä profiilisi, tilaa uutiskirjeemme tai arvioi tilaamasi tuotteet. Saat jopa 50 pistettä per toiminto

Naturitas Club Vaihda pisteesi seuraavassa tilauksessasi Ja... saat automaattisen alennuksen, kun viimeistelet tilauksesi! 100 pistettä = 1 € alennus

Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
  • Turvallinen maksaminen:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Palautukset

Voit palauttaa tuotteesi, jos sitä ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan 14 päivän kuluessa vahvistetusta toimituspäivästä tilauksen.

Selitämme, kuinka tilausten palautukset toimivat vaihe vaiheelta:

  1. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelumme osastoon ilmoittamalla tilausnumero.
  2. Pakkaa ja valmistele paketti.
  3. Toimita paketti kuljetusyritykselle.
  4. Odotä palautusta maksutavallesi.

Miten voin pyytää hyvitystä?

Tuotearvot

  • Bpa ilmainen

Kuvaus

Kysymykset ja vastaukset (0)

Kuvaus

Tsukemonoki suolakurkkupuristin 1,2 litraa. Terrasanasta on japanilainen työkalu, jolla voit fermentoida hedelmiä ja vihanneksia kotona erittäin helposti, nopeasti ja hygieenisesti. Näin saat ruokaasi rikastumaan parissa tunnissa!

Ilmoitus

Fermentoimalla ruokaa rikastat sitä ja voit pidentää sen kestoa. Voit antaa ruoallesi herkullisen ja ainutlaatuisen maun parissa tunnissa. Mitä tulee vihanneksiin, ajattele erityisesti kovia vihanneksia, kuten punajuuria, kaalia, porkkanaa, sipulia ja kurpitsaa. Pehmeämmät vihannekset, kuten kurkku, tomaatti ja pinaatti, muuttuvat nopeasti tahmeiksi, joten niitä kannattaa käyttää vain vähän aikaa. Hedelmät voivat myös käydä hyvin. Erityisesti persikat, luumut, aprikoosit ja eksoottiset hedelmät, kuten ananas ja mango.

Fermentoinnin säännöt:

  • Pidempi käymisaika tarkoittaa yleensä vahvempia, happamampia makuja. Käymisprosessi on nopeampi, jos lämpötila on huoneenlämpötilassa tai lähellä sitä ja kosteus on korkea.
  • Varmista hyvä hygienia käyttäessäsi suolakurkkupuristinta ja pese kätesi huolellisesti ennen prosessia, sen aikana ja sen jälkeen.
  • Liian vähäinen suolan käyttö voi tehdä tuotteista vähemmän rapeita ja joissain tapauksissa myös vaarallisia väärien bakteerien kasvun vuoksi.

Osto-tila

On suositeltavaa noudattaa käyttöohjeita:
Vaihe 1: Laita 400 g hienonnettua suosikkivihannesta (tai hedelmää) suolaliuospuristimeen.
Vaihe 2: Lisää 2 ruokalusikallista genmai su, ume su tai mirin.
Vaihe 3: Lisää 1 tl yrttejä (valinnainen).
Vaihe 4: Kaada kasvisten päälle 6-8 g suolaa (2 % vihanneksen painosta).
Vaihe 5: Odota muutama tunti:

  • 1 tunti kevyesti fermentoitua makua varten tai muutama päivä todella fermentoitua makua varten.
  • 4 tuntia riittää aina.

Vaihe 6: Valuta vihannes tai hedelmä ja mausta esimerkiksi umeboshilla, furikakella tai tahinilla.
Vaihe 7: Säilytä jääkaapissa 3 päivää.

Varastointiehdot

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

SKU: LP-0192450
DGV0T53L

Tekniset tiedot

  1. Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.

Kysymykset ja vastaukset

Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.