Kefirko Juustokone Kultainen
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
Kuvaus
Kefirkon kultainen Kefirko-juustokone on all-in-one-sarja kotitekoisen kefirjuuston valmistukseen. Nauti herkullisista kotitekoisista juustoista ilman komplikaatioita. Anna kefirin valua vain korissa, jääkaapin sisällä. Juusto on tiiviimpi mitä kauemmin annamme sen levätä. Puhdasta probioottista juustoa!
Kefirko Kit koostuu:
- 1x Lasipurkki, ergonominen ja toimiva muotoilu (848ml)
- 1x kansi, joka suojaa juustoa imeytymältä muiden ruokien hajuilta
- 1x Painemylly tiiviimmän juuston tai kasvimaidon valmistamiseen
- 1x kori, joka mahdollistaa tehokkaan tyhjennyksen
- 1x rengas, joka lisää korin kapasiteettia, jolloin kefiiriä voidaan siivilöidä enemmän
- 1x Käyttöopas, jossa on käytännön vinkkejä
- 1x Reseptikirja herkullisilla kefiirijuustoresepteillä.
Ilmoitus
Vinkkejä
Ympäristön lämpötila vaikuttaa suuresti käymisen intensiteettiin. Talvikuukausina on suositeltavaa fermentoida kefiiri lämpimämmässä ympäristössä (mutta ei suoraan auringolle tai muille voimakkaille lämmönlähteille). Esimerkiksi talon lämpimin tila, tai voimme jopa kääriä lasin huovalla. Tästä syystä rakeiden aktivointiaikaa voidaan pidentää yli viikkoon. Tässä tapauksessa sinun on vaadittava enemmän ja vaihdettava maitoa useammin ohjeen mukaan.
Kun huomaamme, että rakeet muodostavat yhden kappaleen, on suositeltavaa erottaa ne varovasti käsin pienemmiksi paloiksi; Näin vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytyminen maidosta optimoidaan ja sen käymisaktiivisuus paranee.
Kuinka aktivoida kefiirirakeet?
- Kaada pieni määrä huoneenlämpöistä maitoa lasipurkkiin ja lisää kuivatut rakeet.
- Anna käydä 24 tuntia.
- Siivilöi rakeet ja heitä maito pois (jos rakeet ovat pieniä, saatat joutua käyttämään siivilä, joka on hienompi kuin sisäänrakennetun siivilä).
- Pese rakeet lämpimällä vedellä ilman klooria ja toista ensimmäinen vaihe.
- Vaihda maito 24 tunnin välein, kunnes kefiiri alkaa käydä.
- Kun olet tyytyväinen kefiriin, käytä enemmän maitoa käymiseen.
Millainen maito valita, kun aktivoit Kefir-rakeita?
Maitokefirin valmistukseen voit käyttää lehmän-, vuohen-, lampaan- tai kasvipohjaista maitoa. Aktivointiin on kuitenkin suositeltavaa valita tuore tai pastöroitu täysmaito.
Kuinka kauan Kefir-rakeiden uudelleenaktivointi kestää?
Aktivointiaika riippuu siitä, kuinka kauan jyvät olivat ilman ruokaa. Maitokefiirijyvien aktivoituminen kestää yleensä 7-14 päivää.
- Kun päätät aktivoida kefirin jyvät, laita ne lämpimään maitoon. Yritä käyttää samaa maitoa, jota käytit aiemmin (lehmä, lammas, vuohi). Vaihda maito 24 tunnin välein ja pese jyvät varovasti klooraamattomalla vedellä maidon vaihdon yhteydessä. Voit lopettaa jyvien pesun kolmannen tai neljännen päivän jälkeen.
- Jatka maidon vaihtamista, kunnes jyvät aktivoituvat, jolloin ne alkavat tuottaa kefiiriä. Tämä voi tapahtua hyvin nopeasti, mutta voi joskus kestää jopa 2 viikkoa, jos jyviä on säilytetty pitkään.
Mitä tehdä, jos kefirin jyvät ovat pieniä eivätkä kasva aluksi?
Joskus, jos huomaamme, että kefirin jyvät ovat aluksi pieniä, meidän ei pidä huolestua, koska ne alkavat kasvaa, toisinaan ne ovat vain osia isommista jyvistä, jotka erottuvat. Pienissä jyvissä ei ole mitään vikaa, kunhan niistä tulee hyvää kefiiriä. Jos olet huolissasi jyvien häviämisestä, kokeile siivilöidä ne pienemmän muoviverkkosiivilän läpi (emme saa käyttää metallia kefirrakeiden kanssa), kunnes ne kasvavat.
Osto-tila
On suositeltavaa käyttää Kefirko-juustokonetta juustojen, kasvimaitojen, teen tai kahvin valmistukseen.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Koostumus Kefirko Juustokone Kultainen
Laadukas lasi.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.