Calabrese parsakaalin siemenet Natalino Vitalfoods
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Myöhäinen lajike, jolla on hyvä kylmänkestävyys. Rajaa. Parsakaali on erittäin typpeä vaativa viljelykasvi, joten maaperään kannattaa valmistaa hyvä annos kompostia ennen istutusta. Se tarvitsee säännöllistä kastelua, jotta maaperä pysyy kosteana. Se istutetaan pysyvään paikkaan, kun kasvi on vähintään käden leveä. Se on valmis korjattavaksi, kun otsasilmut ovat kiinteät ja tiiviit juuri ennen kukintaa.
Parsakaali on erittäin typpeä vaativa viljelykasvi, joten maaperään kannattaa valmistaa hyvä annos kompostia ennen istutusta.
Se tarvitsee säännöllistä kastelua, jotta maaperä pysyy kosteana.
Se istutetaan pysyvään paikkaan, kun kasvi on vähintään käden leveä.
Se on valmis korjattavaksi, kun otsasilmut ovat kiinteät ja tiiviit juuri ennen kukintaa.
Parsakaali menettää nopeasti ominaisuudet korjattuaan sitä itse kasvattamalla voimme syödä sen heti sadonkorjuun jälkeen, kun sen ravintopitoisuus on suurin. Se maistuu vielä paremmalta, jos se korjataan aikaisin aamulla ennen maan lämpenemistä.
Parsakaali on runsaasti ravintoaineita: se sisältää runsaasti C-vitamiinia, K-vitamiinia, B-vitamiinikompleksivitamiineja, A-vitamiinia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä, kromia, kuparia, kaliumia, fosforia, proteiinia, kuitua ja fytoravinteita. Siitä on tullut suosittu erittäin terveellinen ruoka, ja se on jo läsnä lukuisissa resepteissä ympäri maailmaa.
Kun pääpää on korjattu, se tuottaa edelleen pieniä sivuversoja, joita voidaan korjata jatkuvasti koko kauden ajan, mikä tekee siitä valtavan tuottavan sadon.
Koostumus Calabrese parsakaalin siemenet Natalino Vitalfoods
Calabrese Natalino -lajikkeen luomuparsakaalisiemenet.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.