Rakas
Afrikassa ja Aasiassa erittäin suosittua hirssiä käytetään yhä enemmän luonnollisissa elintarvikkeissa sen ravitsemuksellisten ominaisuuksien ansiosta. Hirssin ominaisuudet sisältävät runsaasti energiaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi siinä on vähän rasvaa ja natriumia ja se on gluteeniton, mikä tekee siitä ihanteellisen keliakiaa sairastaville.
Afrikassa ja Aasiassa erittäin suosittua hirssiä käytetään yhä enemmän luonnollisissa elintarvikkeissa sen ravitsemuksellisten ominaisuuksien ansiosta. Hirssin ominaisuudet sisältävät runsaasti energiaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi siinä on vähän rasvaa ja natriumia ja se on gluteeniton, mikä tekee siitä ihanteellisen keliakiaa sairastaville.
Suodata mukaan
Lajittele mukaan
Afrikassa ja Aasiassa erittäin suosittua hirssiä käytetään yhä enemmän luonnollisissa elintarvikkeissa sen ravitsemuksellisten ominaisuuksien ansiosta. Hirssin ominaisuudet sisältävät runsaasti energiaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi siinä on vähän rasvaa ja natriumia ja se on gluteeniton, mikä tekee siitä ihanteellisen keliakiaa sairastaville.
Naturitas löydät kaikki hirssityypit, joita tarvitset herkullisten terveellisten tai vegaanisten reseptien valmistamiseen: viljahirssi, kuorittu hirssi, paisutettu hirssi, hirssihiutaleet...
Hirssin ominaisuudet
Hirssi on Aasiassa ja Afrikassa laajalti kulutettu vilja, joka erottuu energiaarvostaan ja korkeasta B-vitamiinipitoisuudestaan, joka vahvistaa immuunijärjestelmää ja ihon terveyttä. Siinä on myös useita mineraaleja, pääasiassa rautaa ja magnesiumia. Lisäksi hirssin toinen ominaisuus on, että se ei sisällä gluteenia, mikä tekee siitä sopivan keliakiaa sairastaville.
Ominaisuuksiensa ja sulavuuden vuoksi sitä suositellaan kaikille luonnolliseen ravintoon sitoutuneille. Lisäksi hirssin ottaminen on erityisen aiheellista väsymyksen ja fyysisen heikkouden, raskauden tai imetyksen aikana tai stressaavissa tilanteissa. Hirssi on myös erittäin suositeltavaa urheilijoille sen korkean energiapitoisuuden vuoksi, samoin kuin hirssi laihduttamiseen, koska se on vähärasvainen ja runsaasti kuitua.
Kuinka keittää hirssiä
Koska hirssi on siemen, se vaatii riisin kaltaisen valmistusprosessin. Keittääksesi hirssiä, sinun on kypsennettävä sitä puoli tuntia, varoen kypsentämättä sitä liikaa, jotta siitä ei tule vanhentunutta tai kakkumaista. Tyhjennä se seuraavaksi ja se on valmis lisättäväksi kaikenlaisiin hirssiresepteihin. Voimme käyttää sitä monissa ruoissa salaateista ja friteereista vegaanisiin lihapulleihin ja hampurilaisiin, voiteisiin tai jopa keittoihin.
Satisfied customers
Perustuen 136 627 arvosteluun
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.