Kasvis juusto
Kasvipohjainen juusto on vaihtoehto perinteiselle eläinperäiselle juustolle, ihanteellinen ihmisille, jotka noudattavat vegaaniruokavaliota, ovat intoleransseja tai allergisia maitotuotteille tai ihmisille, jotka haluavat vähentää kolesterolipitoisten tuotteiden kulutusta.
Kasvijuustoja on tällä hetkellä useita, niitä löytyy käytännössä kaikista tunnetuista eläinperäisistä lajikkeista ja muodoista; kerma, tuore, roquefort, parmesan, camembert, gruyere, mozzarella, erikoissulatukseen, pizzaan, kiinteä leikkaamiseen, viipaloitu, levitettävä jne.
Ne ovat loistava vitamiinien (E-, A-, B- ja C-vitamiini), kivennäisaineiden, hivenaineiden, kuidun, hiilihydraattien, terveellisten rasvojen, laadukkaiden proteiinien ja fermentoiduissa versioissaan probioottisten bakteerien lähde, jotka edistävät kehon ylläpitämistä ja parantamista. suoliston mikrobiota ja kasvisto
Kasvipohjainen juusto on vaihtoehto perinteiselle eläinperäiselle juustolle, ihanteellinen ihmisille, jotka noudattavat vegaaniruokavaliota, ovat intoleransseja tai allergisia maitotuotteille tai ihmisille, jotka haluavat vähentää kolesterolipitoisten tuotteiden kulutusta.
Kasvijuustoja on tällä hetkellä useita, niitä löytyy käytännössä kaikista tunnetuista eläinperäisistä lajikkeista ja muodoista; kerma, tuore, roquefort, parmesan, camembert, gruyere, mozzarella, erikoissulatukseen, pizzaan, kiinteä leikkaamiseen, viipaloitu, levitettävä jne.
Ne ovat loistava vitamiinien (E-, A-, B- ja C-vitamiini), kivennäisaineiden, hivenaineiden, kuidun, hiilihydraattien, terveellisten rasvojen, laadukkaiden proteiinien ja fermentoiduissa versioissaan probioottisten bakteerien lähde, jotka edistävät kehon ylläpitämistä ja parantamista. suoliston mikrobiota ja kasvisto
Kasvipohjainen juusto on vaihtoehto perinteiselle eläinperäiselle juustolle, ihanteellinen ihmisille, jotka noudattavat vegaaniruokavaliota, ovat intoleransseja tai allergisia maitotuotteille tai ihmisille, jotka haluavat vähentää kolesterolipitoisten tuotteiden kulutusta.
Kasvijuustoja on tällä hetkellä useita, niitä löytyy käytännössä kaikista tunnetuista eläinperäisistä lajikkeista ja muodoista; kerma, tuore, roquefort, parmesan, camembert, gruyere, mozzarella, erikoissulatukseen, pizzaan, kiinteä leikkaamiseen, viipaloitu, levitettävä jne.
Ne ovat loistava vitamiinien (E-, A-, B- ja C-vitamiini), kivennäisaineiden, hivenaineiden, kuidun, hiilihydraattien, terveellisten rasvojen, laadukkaiden proteiinien ja fermentoiduissa versioissaan probioottisten bakteerien lähde, jotka edistävät kehon ylläpitämistä ja parantamista. suoliston mikrobiota ja kasvisto
Kuinka tehdä kasvisjuustoa
Kasviperäisiä juustoja voidaan valmistaa eri raaka-aineista.
Yleisimmin käytettyjä ovat pähkinät (cashewpähkinät, saksanpähkinät, mantelit...), kasvirasvat (kookos-, oliivi-, auringonkukkaöljy...), soijajohdannaiset (tofu, soijajuoma tai jogurtti...) ja kasvisjuomat (riisi)., kaura...).
Tärkkelyksiä, yleensä tapioka- tai peruna-, agar-agaria tai emulgointiaineita, voidaan lisätä konsistenssin ja elastisuuden saamiseksi.
Sen maustamiseen käytetään sitruunaa, omenaviinietikkaa, rejuvelacia, kombuchaa, käymisaineita ja bakteereja sekä mausteita, ravitsemuksellista hiivaa ja aromeja tai aromeja, jotka lisäävät sen viimeistelyyn.
Kasvijuusto mistä ostaa
Ravintolaatu ja siihen liittyvä eettinen tasapaino laajentavat yhä enemmän kasvipohjaisen juuston käyttöä.
Vaikka meillä saattaa edelleen olla vaikea tietää, mistä ostaa sitä, voimme nyt ostaa sen eri liikkeistä, niin suurista myymälöistä kuin pienistä erikoisliikkeistä ja myös verkkomyyntiin.
Olemme Naturitas valinneet parhaat lajikkeet ja formaatit, mikä helpottaa laadukkaan kasvisjuuston ostamista mukavasti kotoa käsin.
Satisfied customers
Perustuen 136 627 arvosteluun
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.