Suklaata
Ei varmasti ole yhtä suosittua ja hyödyllistä luonnontuotetta kuin suklaa. Se on ravitseva, antioksidantti, stimuloiva, suojaa sydäntä, vahvistaa muistia... ja se on myös herkullista!
Ei varmasti ole yhtä suosittua ja hyödyllistä luonnontuotetta kuin suklaa. Se on ravitseva, antioksidantti, stimuloiva, suojaa sydäntä, vahvistaa muistia... ja se on myös herkullista!
Suodata mukaan
Lajittele mukaan
- Pian saatavilla.Schär
Hasselpähkinäpraliini gluteenittomalla maitosuklaatalla
42 G3,86 € As low as 3,67 € - Pian saatavilla.Kaoka
Tumma suklaapatukka kokonaisilla hasselpähkinöillä
180 G7,85 € As low as 7,46 € - Pian saatavilla.Kaoka
Maitosuklaapatukka kokonaisilla hasselpähkinöillä
180 G7,36 € As low as 6,99 € - Pian saatavilla.Kaoka
Maitosuklaapatukka kokonaisilla manteleilla ja rusinoilla
180 G7,36 € As low as 6,99 € - Pian saatavilla.Kaoka
Täyteläinen musta jälkiruokapatukka Ecuador 72%
200 G6,39 € As low as 6,07 € - Pian saatavilla.Jean Hervé
Rapea suklaa hasselpähkinäpaloilla ja maidolla
350 G11,58 € As low as 11,00 €
Ei varmasti ole yhtä suosittua ja hyödyllistä luonnontuotetta kuin suklaa. Se on ravitseva, antioksidantti, stimuloiva, suojaa sydäntä, vahvistaa muistia... ja se on myös herkullista!
Kaikki suklaatyypit eivät kuitenkaan ole yhtä hyödyllisiä: maitosuklaa ei ole sama asia kuin puhdas suklaa; Teollinen suklaa ei myöskään ole yhtä terveellistä kuin ekologinen, luomu- tai biosuklaa. Löydä ero ja selvitä, mikä on paras suklaa!
suklaatyyppejä
Suklaa valmistetaan lämpimillä alueilla kasvavan kaakaon hedelmistä. Puhdas kaakao on katkeraa, joten suklaan valmistukseen lisätään voita ja sokeria. Sieltä voidaan lisätä muita ainesosia, jotka antavat meille erilaisia suklaata:
- Tumma suklaa: kaakaota on oltava vähintään 43 %, jos se on yli 50-70 %, se on "puhdasta" suklaata.
- Maitosuklaa: maitoa lisätään. Siinä on miedompi maku, mutta myös rasvaisempi.
- Valkosuklaa: ei sisällä kaakaojauhetta, vain kaakaovoita, maitoa, sokeria ja aromeja.
Lisäksi meillä on tarjolla suklaata pähkinöillä, suklaata hedelmillä ja muita esityksiä klassisen suklaapatukan lisäksi, kuten suklaakermaa tai kaakaonpalaa. Yleensä mitä korkeampi puhdas kaakaopitoisuus on, sitä terveellisempää suklaa on.
Luomu-, luomu- tai biosuklaa
Luomusuklaa, joka tunnetaan myös nimellä luomu- tai biosuklaa, on suklaatyyppi, joka valmistetaan kestäviltä tiloilta peräisin olevasta kaakaosta, jossa ei käytetä torjunta-aineita tai muita kemiallisia aineita. Tuotetta käsitellään mahdollisimman vähän lisäämättä tarpeettomia säilöntä- tai lisäaineita. Tuloksena on terveellisempää ja hyödyllisempää suklaata sekä planeetalle että kaakaota tuottaville yhteisöille.
Satisfied customers
Perustuen 136 627 arvosteluun
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.