- Kategorioita Koti ja keittiö
-
-
Pannut ja kattilat
Paistinpannut ovat keittiön monipuolisin työkalu ja käytämme niitä kaikenlaisten ruokien, lihan, kalan, vihannesten, kananmunien, aamiaisvalmisteiden kypsentämiseen ja jopa pastan, riisin, palkokasvien tai perunoiden yhdistämiseen aiemmin keitettyihin tarvikkeisiin
Paistinpannut ovat keittiön monipuolisin työkalu ja käytämme niitä kaikenlaisten ruokien, lihan, kalan, vihannesten, kananmunien, aamiaisvalmisteiden kypsentämiseen ja jopa pastan, riisin, palkokasvien tai perunoiden yhdistämiseen aiemmin keitettyihin tarvikkeisiin
Suodata mukaan
Lajittele mukaan
102 tuotteet
102 tuotteet
102 tuotteet
- Skk
Keraaminen ja kaasukattila sarja 11 timantti 26 cm / 15 cm (6L)
1 unit138,08 € As low as 131,18 € - Skk
Induktiopaistinpannu irrotettavalla kahvalla 20 cm (5,5 cm korkea)
1 unit101,86 € As low as 96,77 € - Skk
Induktiopaistinpannu irrotettavalla kahvalla 24 cm (5,5 cm korkea)
1 unit106,71 € As low as 101,37 €
Paistinpannut ovat keittiön monipuolisin työkalu ja käytämme niitä kaikenlaisten ruokien, lihan, kalan, vihannesten, kananmunien, aamiaisvalmisteiden kypsentämiseen ja jopa pastan, riisin, palkokasvien tai perunoiden yhdistämiseen aiemmin keitettyihin tarvikkeisiin
Paistinpannuja on monenlaisia koon, muotojen tai materiaalien suhteen, ja vaikka emme yleensä tiedä, mihin kukin lajike on tarkoitettu, totuus on, että niillä on erityisiä käyttötarkoituksia ja ne eroavat myös sen mukaan, soveltuvatko ne erilaisia ruoanlaittotyyppejä:
1. Lasikeramiikka
2. Induktio
3. Kaasu
4. Sähköinen
5. Uuni
Pannujen tyypit
Yksi tapa luokitella pannut on niiden muodon ja ominaisuuksien perusteella, jotka antavat sinulle tietoa niiden käytöstä:
Omelettipannuissa ja ohukaissa, pannukakkuissa tai pannukakkuissa on melko matalat seinämät ja niitä on saatavana eri kokoisina, mutta niille on ominaista hyvä tarttumattomuus ja hyvä lämmönjohtavuus.
Paistinpannuille, paistinpannuille, wok-pannuille ja syvälle paistinpannuille on ominaista korkeammat seinämät, jotkut korkeammat kuin toiset, ne ovat erikokoisia pannuja, niillä on erittäin hyvä lämmönjako ja kaksi ensimmäistä ovat soveltuvia. kestää kypsennystä korkeassa kuumuudessa.
Grillipannuissa on suorat sivut, ne ovat yleensä neliön muotoisia ja niiden koko pinta on kohouma.
Pannut materiaalien mukaan
- Keraamiset pannut: niistä ei vapaudu myrkyllisiä aineita raastettuina, soveltuvat kypsennykseen matalassa tai keskilämpötilassa, tarttumattomuusaste on alhainen ja ne vaativat paljon huoltoa.
- Kuparipannu: Kevyt, hyvä lämmönjako ja sopii hyvin ruoanlaittoon matalalla tai keskilämmöllä.
- Valurautaiset pannut: kestävä, kestävä, monipuolinen, hyvä lämmönjako ja kestää korkeita lämpötiloja. Niillä on korkeammat kustannukset.
- Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pannut: ne eivät ruostu, niillä ei ole kovin tasaista lämmönjakoa ja ne vaativat erityistä huolenpitoa.
- Taotut alumiinipannut: kevyet ja edulliset vaihtoehdot.
- Titaaniset pannut: hieman raskaammat kuin muut, niiden avulla voit valmistaa ruokaa vähemmällä öljyllä, jakaa lämpöä hyvin eivätkä vaadi paljon huoltoa.
- Lasipannut: niistä ei vapaudu myrkyllisiä aineita tai raskasmetalleja, ne toimivat hyvin ruoanlaittoon matalissa tai keskilämpötiloissa ja niiden materiaali on huokoista, joten ne eivät pidä hajuja tai makuja.
* Erityyppisiin pannuihin on lisätty myös materiaaleja, kuten teflonia tai diffuusoripohjaa niiden ominaisuuksien parantamiseksi.
Satisfied customers
4,53/5 - Erinomainen
Perustuen 136 627 arvosteluun
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.