Täysjyväinen pitkä tahmea riisi
Kuvaus
Pitkä ruskea tahmea riisi on eräänlainen riisi, josta tulee tahmeaa keitettäessä. Erinomainen vaihtoehto lähinnä jälkiruokien valmistukseen. Tahmea ei tarkoita, että se sisältää gluteenia, joten se sopii ihmisille, jotka eivät siedä gluteenia.
Ilmoitus
Se sisältää amylopektiiniä, joka on vastuussa tahmeasta ja tahmeasta laadusta.
Tällä runsaasti amylopektiiniä sisältävällä riisillä on parempi kyky imeä makua kypsennyksen jälkeen.
Se on hyvä hiilihydraattien ja proteiinien lähde.
Sisältää B1-, B3-, A-, C-, D-vitamiinia ja foolihappoa.
Se sisältää myös mineraaleja, kuten fosforia, magnesiumia ja kaliumia.
Osto-tila
On suositeltavaa liottaa sitä vähintään 4 tuntia ja sitten keittää tai höyryttää.
Mustaa tahmeaa riisiä käytetään pääasiassa jälkiruokissa, kuten riisivanukas. Aasiassa on tyypillistä makea välipala kookosmaidolla ja sokerilla.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä auringolta suojattuna. Keskimääräinen käyttöikä 20 kuukautta, kunhan säilytysolosuhteita noudatetaan.
Ainesosat
Tahmea täysjyväriisi (100%).
(*) luonnonmukainen tuotanto.
Todistus
ES-ECO-023-MARavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat3.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit73 G
-
Sokerit0.7 G
-
Ravintokuitu6.1 G
-
Proteiinit3.4 G
-
Suola0.01 G
-
Energinen arvo354 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.