Luomu puolikokonainen couscous
Tuotearvot
-
Ecocert
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ei keinotekoisia makuaineitaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Celnatin luomu puolikokocouscous: durumvehnä ja siten couscous koostuvat pääasiassa monimutkaisista hiilihydraateista, jotka ovat polttoainetta hermo- ja lihassoluille.
Ilmoitus
Vihanneksilla ja mausteilla tai jopa palkokasveilla (kikherneillä jne.) koristeltua voit valmistaa herkullista kuskusia ja tabboulehia. Luomu puolitäyteinen couscous valmistetaan durumvehnän mannasuurimosta, kuskussilla on erityinen valmistusprosessi.
Osto-tila
On suositeltavaa sallia noin 50 g per henkilö. Sekoita 2-3 ruokalusikallista oliiviöljyä couscousiin. Kaada 1 tilavuus kuumaa tai kiehuvaa vettä 1 osaan kuskusia. Anna turvota 5-7 minuuttia. Höyrytä tarvittaessa 15 minuuttia löysäämällä jyvät haarukalla. Mausta makusi mukaan.
Ainesosat
Puolitäydellinen couscous.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit71 G
-
Sokerit3 G
-
Proteiinit11 G
-
Suola0.01 G
-
Energinen arvo356 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.