Peruna Gnocchia riisin kanssa
Säästä näillä paketeilla
Peruna Gnocchia riisin kanssa arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Peruna Gnocchi riisin kanssa on gluteeniton pastamuoto, joka on suunniteltu erityisesti gluteeni-intoleranteille.
Ilmoitus
Perunoista ja riisijauhoista valmistetut ne on valmistettu Fara San Martinon muinaisen pastan valmistusperinteen mukaisesti ja puhtaalla lähdevedellä Abruzzon saastumattomasta Majellan kansallispuistosta.
Osto-tila
On suositeltavaa keittää iso kattila täynnä vettä: jätä vähintään 3 litraa vettä 250 grammaa gnocchia kohden.
Kun se alkaa kiehua, lisää noin 5 grammaa keittiösuolaa litraan vettä ja kun se kiehuu, lisää gnocchit nostaen lämpöä kompensoimaan lämpötilaa.
Sekoita välittömästi, jotta ne eivät tartu kattilan pohjaan. Heti kun ne kelluvat veden pinnalle, siivilöi nopeasti ja tarjoile vielä kuumina.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä jääkaapissa käytön jälkeen ja käytä 3 päivän kuluessa.
Ainesosat
Rehydratoitu perunahiutale (85%), riisijauho, perunatärkkelys, suola, happamuudensäätöaine (maitohappo), säilöntäaine (sorbiinihappo).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat0.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit41 G
-
Sokerit1 G
-
Ravintokuitu182 G
-
Proteiinit3.8 G
-
Suola1 G
-
Energinen arvo350 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.