tattari jauhot
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Probios-tattarijauho on kaikentyyppisten leivonnaisten valmistukseen soveltuva jauho, joka soveltuu myös muille viljoille kuin vehnälle.
Ilmoitus
Probios luomugluteenittomat jauhot ovat arvokas pohja monien mielikuvituksesi ehdottamien reseptien valmistukseen. Tattari (fagopyrum esculentum) kuuluu Polygonaceae-heimoon. Sen alkuperä juontaa juurensa 8000 vuotta sitten, jolloin se kasvoi spontaanisti Tiibetissä, Siperiassa ja Mantsuriassa. Myöhemmin tataarit toivat sen Balkanille ja sieltä se levisi kaikkialle Eurooppaan. Nimi Tattari (turkkilaisten ja saraseenien vehnä) on selkeä kunnianosoitus sen turkkilais-mongolialaiselle alkuperälle.
Osto-tila
Sen käyttöä suositellaan suolaisten ja makeiden tuotteiden, kuten leivän, pizzojen, lehtitaikinoiden, kreppien, tuorepastan, kakkujen, keksien valmistukseen, myös muiden jauhojen kanssa sekoitettuna.
Ainesosat
luomu tattari
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat2.9 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit66 G
-
Sokerit2.9 G
-
Proteiinit11 G
-
Ravintokuitu5.3 G
-
Suola0.1 G
-
Energinen arvo344 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.