Eko-rasvaton mantelijauho
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Rasvaton mantelijauho sopii erinomaisesti smoothien, leivonnaisten ja muiden ruokien valmistukseen. Korkea proteiinipitoisuus vaikuttaa positiivisesti taikinan rakenteeseen paistamisen aikana, jolloin vehnäjauhoa voidaan korvata enemmän.
Ilmoitus
Proteiinit edistävät: - Lihasmassan lisäämistä - Lihasmassan ylläpitämistä - Luiden ylläpitämistä normaaleissa olosuhteissa. - Alkuperämaa: Espanja.
Osto-tila
Sitä voidaan käyttää ainesosana smoothien tai leivonnaisten valmistukseen.
Varotoimet
Sisältää manteleita. Saattaa sisältää jäämiä seesaminsaasta.
Varastointiehdot
Varastoi viileässä (alle 18ºC), kuivassa, auringonvalolta suojattuna ja maasta erillään. Käytä mieluiten ennen pakkaukseen merkittyä päivämäärää.
Ainesosat
100 % mantelijauhetta*. * Luomuviljelystä.
Todistus
ES-ECO-020-CV
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat21.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja3.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit20.5 G
-
Sokerit8 G
-
Ravintokuitu14 G
-
Proteiinit46.2 G
-
Suola0.05 G
-
Energinen arvo457 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.