Glukomannaani jauhot
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Vähäkalorinen
Kuvaus
The Konjac Shopin glukomannaanijauho on glukomannaanista valmistettu ruoka, jossa on runsaasti ravintokuitua. Ihanteellinen käytettäväksi kastikkeiden sakeuttajana, tyydyttävien smoothien valmistukseen, jälkiruokien tai leivonnaisten taikinan valmistukseen.
Ilmoitus
Näiden The Konjac Shopin jauhojen avulla voit valmistaa terveellisiä ja herkullisia reseptejä vähällä kalorimäärällä.
Konjac-jauho auttaa vähentämään kehon volyymia vähäkalorisella ruokavaliolla, kun glukomannaania otetaan 3 g päivässä kolmessa 1 g:n annoksessa yhdessä yhden tai kahden vesilasillisen kanssa tai sekoitettuna ruokaan.
Osto-tila
On suositeltavaa liuottaa puoli jälkiruokaa tai teelusikallista (noin 1 g) konjac-glukomannaanijauhoa ennen pääaterioita runsaalla vedellä, jotta glukomannaani kerääntyy mahalaukkuun.
Konjac-jauholla on paljon suurempi imukyky kuin vehnäjauholla. Siksi voit sakeuttaa pieniä määriä kastikkeita, smoothieita, kakkuja tai muhennoksia muuttamatta niiden makua. Konjac-jauho on helppokäyttöinen, ja se voidaan liuottaa sekä kuumana että kylmänä.
Juomissa: täydennä mehujasi ja smoothieitasi sekoittamalla tasainen teelusikallinen (1–2 g) konjac-jauhoja runsaaseen nesteeseen (vesi, mehut...) ja juo ennen kuin se sakenee.
Glukomannaanijauhosta voit valmistaa leipiä, focaccioita, vanukkaita, vaniljakastikkeita, kakkuja, ohukaisia ja monenlaisia vähäkalorisia leivonnaisia.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Glukomannaanijauho (100%).
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.