Pyökkipuulla savustettu turskanmaksa
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Phare d'Eckmühlin pyökkisavustettu turskanmaksa tarjoaa suuren klassikon turskanmaksan ystäville, version "savustettu pyökin päällä" perinteisellä tavalla.
Ilmoitus
Turskanmaksa on hämmästyttävä aperitiivina, levitettynä pienille voideltuille krutonkeille tai sitruunan kyynelellä ripotetuille blineille. Saatavana myös salaateissa tai verriineissä, leikattuina carpaccioksi greipin kuorella tai leikattuina seafoie grasin kanssa, vain jätetty pippuroimaan ja paistamaan tuorepastan kanssa...
Varastointiehdot
Jotta sen makuista voisi nauttia täysin, se on laitettava jääkaappiin 2 tuntia ennen syömistä.
Ainesosat
100 g:lle:
Omega 3 (14 g), turskanmaksa savustettu pyökkipuulla, erittynyt öljy.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo560 G
-
Lipidirasvat59 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja9.7 G
-
Kertatyydyttymättömät rasvahapot23 G
-
Monityydyttymättömät rasvahapot18 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit2.3 G
-
Sokerit0.1 G
-
Proteiinit4.6 G
-
Suola0.8 G
-
D-vitamiini56 Μgg
-
A-vitamiini10000 Μgg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.