Biogluteenittomat tattari- ja kvinoa-keksejä
Säästä näillä paketeilla
Biogluteenittomat tattari- ja kvinoa-keksejä arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Biogluteenittomat tattari- ja kvinoaleivät ovat rapeita ja kevyitä luomupaahtoleipiä, jotka on valmistettu tattarista, riisistä ja kvinoasta. Parempi sulavuus kuin sama tuote gluteenilla.
Ilmoitus
Tattarijauho sisältää runsaasti korkealaatuisia proteiineja ja kuituja, jotka aktivoivat verenkiertoa, ovat hyödyllisiä hermostolle ja kapillaarien hauraudelle.
Quinoa-jauho sisältää runsaasti proteiinia, kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita.
Mikään jauho ei sisällä kemiallisia tai valkaisukäsittelyjä.
Osto-tila
Suosittelemme syömään niitä yksinään tai levittämään suosikkikerman tai pasteetin kanssa.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja soijasta.
Ainesosat
Tattarijauho* (70%), riisijauho*, kvinoajauho* (3%), merisuola.
* Luomuviljelytuotteet.
Todistus
IT-BIO-014
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat2.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit74.3 G
-
Sokerit1.3 G
-
Ravintokuitu8.4 G
-
Proteiinit9.6 G
-
Suola1.2 G
-
Energinen arvo363 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.